Piščančja solata z avokadom
1. mar. 2017
Marsikatera je že naredila to napako, da se je na dieti odpovedala vsem maščobam. Vendar maščobe delimo na dobre in slabe – ena od dobrih maščob se skriva tudi v avokadu, ki ga mi naravnost obožujemooo!

PS: Kombinacija kakovostnih maščob in beljakovin nas nasiti za dlje časa – kar pomaga tudi pri lažjem vzdrževanju diete.
Potrebuješ:
- 1/2 popečenih piščančjih prsi
- 1/2 avokada
- 1 skodelica fižola
- 1/2 skodelice koruze
- olivno olje (max. 2 žlički)
- limonin sok
- himalajska sol
Postopek:
Na kokosovem olju popeci piščančje prsi. Skuhaj fižol in skrbno speri koruzo iz pločevinke. Avokado nareži na poljubno velike koščke.
Vse skupaj zmešaj z olivnim oljem, limoninim sokom in himalajsko soljo. Poe želji lahko dodaš še malo rukole ali zelene solate.