Piščančja solata z avokadom

Piščančja solata z avokadom

1. mar. 2017
Marsikatera je že naredila to napako, da se je na dieti odpovedala vsem maščobam. Vendar maščobe delimo na dobre in slabe – ena od dobrih maščob se skriva tudi v avokadu, ki ga mi naravnost obožujemooo!

PS: Kombinacija kakovostnih maščob in beljakovin nas nasiti za dlje časa – kar pomaga tudi pri lažjem vzdrževanju diete.

Potrebuješ:

  • 1/2 popečenih piščančjih prsi
  • 1/2 avokada
  • 1 skodelica fižola
  • 1/2 skodelice koruze
  • olivno olje (max. 2 žlički)
  • limonin sok
  • himalajska sol

Postopek:

Na kokosovem olju popeci piščančje prsi. Skuhaj fižol in skrbno speri koruzo iz pločevinke. Avokado nareži na poljubno velike koščke.

Vse skupaj zmešaj z olivnim oljem, limoninim sokom in himalajsko soljo. Poe želji lahko dodaš še malo rukole ali zelene solate.