Kako podaljšati seks in vmes pokuriti več kot 100 kalorij

Med vsemi načini, pri katerih se lahko preznojite, je tisti med rjuhami verjetno najbolj zabaven. Pa lahko med dobrim seksom pokurimo tudi lepo število kalorij?

image

Ne veliko, veliko manj, kot si mislite, lahko pa za večji učinek storite tudi vi nekaj.

Moški med seksom pokurijo malo manj kot 100 kalorij, ženske pa samo 69 kalorij. Na minuto približno 3,6 kalorij, je ugotovila ekipa iz univerze v Montrealu.

Zakaj so moški pokurili več kot ženske? Moški imajo v povprečju več kilogramov kot ženske, zato porabijo več energije pri enaki vadbi (oziroma seksu), pravi vodja omenjene raziskave Antony Karelis. Dodaja, da je poraba kalorij pri moških lahko večja tudi zato, ker so morda bolj aktivni pri odnosu.

Koliko traja vaša posteljna rekreacija?

Seks v povprečju traja 25 minut, v ta čas pa je všteta tudi predigra. To so izsledki zgornje ameriške študije. No, druga študija iz Nove Anglije pa je odmerila, da povprečen seks trajala le 6 minut, je pa res, da v ta čas ni všteta predigra.

Ne glede na to, koliko časa traja vaš spolni odnos, imamo dobro novico – svojemu spolnemu življenju lahko date nov elan! In sicer kar na dva načina!

Antony Karelis razkriva, da boste pokurili več kalorij, če boste med seksom globlje dihali in se občutneje potili. Poleg tega pa na porabo kalorij vpliva tudi poza – tisti na vrhu bo pokuril več kot spodaj.

Drugi trik, ki ga lahko izvedete za močnejšo in dalj časa trajajočo erekcijo, pa je prehransko dopolnilo Power UP. Deluje že v 30 minutah in je 100% naravno ter brez stranskih učinkov.

Posebnost tega izdelka je, da je primeren za moške vseh starosti kot tudi za tiste, ki imajo težave z erektilno disfunkcijo.

Kako ga uporabite?

30 minut pred spolnim odnosom vzemite 2 kapsuli Power UP z 2 dl vode. 30 minut pozneje se začne garantiran spolni užitek, ki ga s partnerico še niste doživeli!