Prazna košarica?
Verjetno zato, ker si še niste ogledali naše najnovejše ponudbe
Sensilab za svoje spletne strani uporablja piškotke, ki ne shranjujejo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so morda že nameščeni. Z nadaljevanjem uporabe naših spletnih strani soglašate z njihovo uporabo.
Kontaktirajte nas prek spleta ali pokličite na 0590 82 770
100% garancija na zadovoljstvo
Brezplačna dostava nad 49,99 €
Ob nakupu nad 50 € prejmete multivitaminske bonbone BSH Magnificent Multi BREZPLAČNO
Mnogi ji rečejo tudi najbolj hranljivo žito na svetu. Kvinoja, ki jo zaznamuje okus po oreščkih, uvrščamo med popolnoma beljakovinska živila, saj vsebuje vse nujno potrebne aminokisline za izgradnjo mišic. Podobne najdemo v mesu, jajci in mlečnih izdelkih.
Prepogosto ji delamo krivico in jo uporabljamo zgolj za glavne jedi; mi smo jo pripravili kot sladico, ki jo slastno dopolnjuje kakav v prahu.
Najprej skuhamo kvinojo, jo odcedimo in ohladimo. V ponev damo kokosovo olje, presni kakav, javorjev sirup in mandljevo maslo. Sestavine segrejemo dokler zmes ne postane gladka in stopljena.
Zrna ohlajene kvinoje damo v posodo (lahko tudi v zanimive modelčke za mafine) in jih prelijemo s čokoladno zmesjo. Mešamo dokler vsa zrna niso oblita s čokolado.
Dober tek!
Našemu telesu da moč in energijo, vlaknine, ki se skrivajo v njej pa bodo pospešile in uredile prebavo, njene zdrave maščobe pa bodo zaščitile srce in ožilje.
Kvinoja je odlična za mame, ki dojijo, saj njene vsebnosti pripomorejo k tvorbi zdravega mleka.
Ste vedeli, da je kvinoja odlična tudi obnovi poškodovanih las? K tej pomaga njena visoka vsebnost aminokislin.
Morda bi vas zanimalo