Polovite mozolje še pred šolo!

Hja, skorajda že slišite šolski zvonec, teh nadležnih mozoljev pa je vsak dan več! Prvi stik s sošolci – koža pa kot mušnica? Ne bi. No, pogosto smo sami sebi najhujši sodnik, nekaj pa je res: zakaj bi prenašali mozolje, če vam ni treba? In res ni treba. Bi radi izvedeli kako? 

image

Za začetek: vas zanima, kako nastanejo mozolji? Okej, povsem na kratko:

1. ker ste pubertetniki, se vaša koža bolj izdatno masti (podivjani hormoni, saj veste),

2. obenem ves čas odmirajo tudi kožne celice, ki jih nadomeščajo nove,

3. če te odvečne maščobe (= loja) sproti ne odstranjujete, skupaj z odmrlimi celicami zamaši vaše kožne pore,

4. rezultat = majhen vulkanček, ki mu rečemo ogrc,

5. ko se v to zmešnjavo vmešajo še ves čas lačne bakterije, se ta predel kože vname in temu rečemo mozolj ali akna. Kako je to videti, pa itak že veste.

Kaj želite najprej – dobro ali slabo novico?

Prav, začnimo s slabo: mozolj se lahko pojavi na kateri koli od tisočih por na obrazu ali drugje na telesu. Aha, bedno, se strinjamo. In tudi če imate danes gladko kožo, to še ne pomeni, da jo boste imeli tudi, ko boste stopili čez šolska vrata. Kaaaaaj? Tako pač je. In to zato, ker se vnetje začne približno od dva do tri tedne, preden se pojavi na površju kože – v obliki tistega groznega mozolja.

In dobra novica je …

Lahko si oddahnete. Imamo rešitev za vas, ki je naravna (česar bo vesela vaša mama – pa tudi vi … čez kakšnih 15 let, ko vam bo bolj mar) + UČINKOVITA. Ime ji je Cerin Acne Solution. Vsebuje 'koktejl' rastlinskih izvlečkov, za katere vemo, da delujejo tako, da:

1. zavirajo nastanek mozoljev in

2. jih pomagajo 'zradirati', ko se že veselo bohotijo na vaši koži.

Fajn, a ne? In čisto za konec bomo našteli, katere so tiste rastlinske sestavine, ki tolčejo po mozoljih: njivska preslica, semena ovsa, regrat, kurkuma, grozdne pečke in črni poper. Dokončno pa jih zatolče posebna beljakovina laktoferin, ki z nadležnimi bakterijami pomete kot za stavo.

In res za konec – ne špricajte pouka :)

Tu imamo predvsem v mislih dobri stari rek brez dela ni jela, torej – da bo Cerin Acne Solution res učinkovito zradiral mozolje, ga je treba jemati redno in vsak dan. Imamo pa še en rek na zalogi: Bog, daj mi potrpljenje, ampak daj mi ga hitro. Če začnete jemati Cerin Acne Solution že danes, se bo stanje vaše kože do začetka šole že precej izboljšalo. Za resnično najboljši učinek pa se priporoča trimesečno neprekinjeno jemanje. In brez skrbi – dovolj je ena kapsula na dan.