Pripomočki za popolno vadbo

Vsaka od nas ima pred odhodom na vadbo svoj ritual. Oblečemo si športne majčke, superge primerne za tek ali aktivnosti v telovadnici in bidon z vodo. Pozabimo pa na dodatne pripomočke, ki bodo naše telo ohranili vitalnejše in mu dali še več energije.

image

1.      Pred vadbo poskrbi za energijo

N vadbo se navadno odpravimo šele po naši službi oz. vsakodnevnih obveznostih. Takrat je nivo naše energije manjši kot je bil zjutraj. Če želimo 100% izkoristiti moč telesa in narediti dober trening pa moramo poskrbeti za to, da telesu damo novo energijo.

Še dobro, da imamo pri SHAPE iT nenadomestljiv energijski napitek na osnovi guarane. Energy up! bo zagotovil moč in vzdržljivostmišictudi ko bi ti že obupala. Omogočil ti bo še dodaten set ponovitev ali pa 1 km teka več.

2.      Želiš hitreje do rezultatov?

Nič ni lepše kot se pogledati v ogledalo in opaziti novo mišico ali pa to, da imamo kar naenkrat lepo zadnjico, brez sledi celulita.

Če pa želimo še pospešiti rezultate naše aktivne vadbe, si lahko pomagamo z L-karnitinom, ki dodatno pospešuje topljenje maščob, slednje pa pretvarja v energijo. Enačba je enostavna – bolj smo aktivne, hitreje se topijo maščobe, me pa imamo več energije in se s ponosom lahko občudujemo v ogledalu.

3.      Zaščiti se pred poškodbami

Krči, nategnjene in natrgane mišice so poškodbe mišic, ki pogosto nastanejo kot posledica prenaporne vadbe. Zavedati se moramo, da naše telo ni vedno sposobno opraviti enako zahtevne vadbe…

Ob takšnih dnevih moramo biti še bolj previdne in svoje mišice dodatno zaščiti z BCAA aminokislinami, ki so glavni gradniki naših mišic. Tako bomo pripomogle k zmanjšanju možnosti za kakršnekoli mišične poškodbe.

4.      Po vadbi zagotovi regeneracijo mišic

Mišice po vadbi nujno potrebujejo beljakovine – slednje jim bodo omogočile normalen razvoj, preprečile poškodbe in jih nahranile. Tako bodo že naslednji dan ponovno pripravljene na akcijo!

Zbrali smo najpopularnejše SHAPE iT beljakovinske napitke – prilagojene tvojim ciljem:

  • Nature power – za dekleta, ki prisegajo le na naravne in popolnoma nič obdelane sirotkine beljakovine;
  • Green Love – za vegetarijanke in veganke;
  • Best Whey To Fit – za dekleta, ki želijo izgubiti še nekaj dodatnih kilogramčkov in se v svoji prehrani izogibajo sladkorju, laktozi in glutenu.

Izbrani izdelki za vas