Poskusila sem vse, kilogrami pa ne gredo nikamor! Kaj delam narobe?

Se tudi vi trudite jesti zdravo, se odrekate svojim najljubšim jedem, vse delate prav, kilogrami pa ne gredo nikamor? Pravi razlog vašega neuspeha ni to, da vi česa ne delate prav, ampak najverjetneje da vaše telo ne sodeluje – konkretneje, vaš limfni sistem, tista črpalka, ki odloča o tem, ali boste zlezli v svoje najljubše krilo ali ne!

image

Zadnje čase se veliko govori o limfnem sistemu v kontekstu hujšanja, tako da ste zanj najverjetneje že slišali. Da bi razumeli, zakaj limfni sistem sabotira vaše shujševalne poskuse, moramo vsaj nekaj stavkov napisati o tem neverjetnem drenažnem aparatu.

Brez limfnega sistema bi bili videti kot vodni balon na dveh nogah

Vsi vemo, da v našem telesu poteka več kilometrski sitem krvnih žil, manj znano pa je, da obstaja še en sistem žil, ki ima tudi izjemno pomembno nalogo – sistem limfnih žil, ki skrbi za drenažo odvečne vode. In vsak dan prečrpa kar 2 litra tekočine! Če ne bi imeli tega drenažnega sistema, bi bili napihnjeni kot vodni balon, saj ta voda ne bi imela kam iti.

Ko limfni sistem ne deluje dobro, so vsi poskusi hujšanja obsojeni na propad

V ozadju številnih neuspelih poskusov hujšanja je pogosto slabše delujoč, nepretočen limfni sistem, ki ne uspe prečrpati vse odvečne vode iz telesa. Ne glede na to, koliko se trudite z zdravo prehrano ali s katerokoli dieto, vam ne more uspeti brez dobro delujočega limfnega sistema – tudi če jeste kot miška, boste še vedno napihnjeni in zabuhli. Preprosto zato, ker vsa ta odvečna voda ne gre nikamor in se samo kopiči.

Zakaj ne moremo shujšati brez dobre drenaže?

En razlog je zelo preprost: v vašem telesu se zadržuje več litrov odvečne vode, zaradi česar ste videti in se počutite napihnjeni.

Drug razlog pa je, da vsa ta odvečna voda pritiska na krvne žile, zaradi česar je poslabšana prekrvavitev. Ker se po krvi do vsake celice v telesu prenaša kisik, ki je nujno potreben tudi za kurjenje maščob, je logična posledica, da tudi hujšati ne moremo. Slabša prekrvavitev = manj kisika prispe do celic = manj maščobe se pokuri.

Tretji razlog, ki ga podpirajo raziskave v zadnjih letih, pa je, da iz slabše delujočih limfnih žil v okolišnje tkivo pronicajo maščobe. Limfni sitem je namreč zadolžen tudi za prenašanje zaužitih maščob iz črevesja v kri. Te maščobe, ki pronicajo iz limfnih žil v okolišnje tkivo, potem sprožijo tako povečanje obstoječih maščobnih celic kot nastajanje novih – skratka, debeljenje.

Naravna drenaža, ki je pomagala shujšati več kot 70.000 Slovencem

Če želite shujšati, morate zato najprej poskrbeti za dobro drenažo telesa – sicer se trudite zaman. Napitek WaterOut so naši strokovnjaki oblikovali prav s tem namenom: s pomočjo najučinkovitejših naravnih sestavin poskrbi, da odvečna voda zapusti telo, kar je prvi korak do učinkovitega hujšanja. Prav zato je WaterOut taka uspešnica, saj je najhitrejša pot do oblikovane postave in samozavesti, s katerim je shujšalo že več kot 70.000 Slovencev.

Zdaj smo ga še okrepili z večjo koncentracijo aktivnih sestavin (ekstrakti artičoke, pegastega badlja in celega grozda rdečega grozdja), tako da zagotavlja izjemno močno delovanje že v nekaj dneh: 3,5-krat več izločene vode in 60 % manj otečenosti.

Napitek WaterOut EXTREME je prvi korak do vaše popolne postave, saj vas osvobodi odvečne vode, ki preprečuje, da bi učinkovito kurili maščobe. Je nujen začetek vsakega shujševalnega programa.

Garantiramo: z 1-mesečnim paketom do hitreje vidnih rezultatov

Za najboljše učinke hujšanja smo oblikovali celosten paket Kick Me STRONG, ki je tako sestavljen, da podpira hujšanje 24 ur na dan.

Poleg malinovega drenažnega napitka WaterOut EXTREME vsebuje še:

  • inovativni izdelek, ki ga še ni bilo na trgu, nočne drenažne kapsule WaterOut STRONG Night, s katerimi boste izkoristili čas za spanje tudi za kurjenje maščob (z dokazanim učinkom več izgubljene teže v primerjavi s placebom), in
  • vrhunski topilec maščob, mangov napitek BootBurn STRONG Active 1000, ki spodbudi kurjenje kalorij in zagotavlja povečano kurjenje maščob še nekaj ur po zaužitju.


Stopite na pot do zdravega in zadovoljnega življenja! Svetovalnica za boljše počutje Sensi Vital ponuja brezplačne meritve in osebno svetovanje. Za več informacij in prijavo kliknite TUKAJ »