Sensilab potovalna lekarna – odmislite vse skrbi

Vsi si želimo, da bi na težko pričakovanih počitnicah sproščeno uživali in da bi odmislili vse skrbi. Zato pa je treba iti na pot pripravljen. Zakaj bi vam počitnice pokvarili driska, zgaga, vnetje sečil, utrujenost, mišični krči, potovalna slabost, boleč zvin ali nahod?
Za vas smo pripravili seznam osmih izdelkov, s katerimi bodo vaša počitnice brezskrbnejše.

image

1. Symbiotic+

Ali ste vedeli, da je potovalna driska med nalezljivimi boleznimi, ki ogrožajo potnike, daleč na prvem mestu? Do 55 % ljudi, ki potujejo v eksotične in manj razvite kraje, zboli za potovalno drisko, od teh jih 20 % obleži v postelji, kar 40 % pa je prisiljenih spremeniti potek načrtovanega potovanja. Razlog je okužba s patogenimi mikrobi – običajno prek hrane ali pijače. Včasih pa je dovolj že sprememba prehrane. To so dobri razlogi, da v potovalno lekarno spravite Symbiotic+.

Symbiotic+ je kombinacija probiotikov  (dobrih bakterij) in prebiotika (vlaknine inulin, ki je hrana za dobre bakterije). Kaj to pomeni? Da vsebuje kar 8,5 milijard dobrih bakterij, ki bodo poskrbele, da bo telo hitreje onesposobilo slabe, patogene bakterije. Poleg tega vsebuje pravo kombinacijo, ki deluje proti driski (Lactobacillus rhamnosus GG in Saccharomyces boulardii), in v pravem številu, da zares učinkuje.

Tudi za otroke od 3. leta.

2. AntiAcid – takoj pogasi zgago

Z zgago ima vsaj enkrat na mesec težave kar 40 % odraslih, številnim pa povzroča težave tudi med spanjem. Mastna, pekoča in sladka hrana ter gazirane pijače in prekomerno uživanje alkohola lahko hitro sprožijo uhajanje želodčne kisline v požiralnik. Posledica je neprijeten, pekoč občutek.

AntiAcid je takojšnja pomoč pri zgagi. Zaradi svoje inovativne sestave deluje takoj po zaužitju: nevtralizira prekomerno izločeno želodčno kislino in prispeva k normalnemu delovanju prebavnih encimov. Tablete je mogoče tudi raztopiti v kozarcu vode, kar je idealno za tiste, ki imate težave s požiranjem tablet. Dodaten plus je, da AntiAcid NE vsebuje aluminijevih soli.

3. Urifar – pozabite na vnetje sečil

Predvsem predstavnice nežnejšega spola veste, kako je neprijetno, če vas doleti pekoče uriniranje, če morate pogosto na WC, vas boli v spodnjem delu trebuha in imate urin neprijetnega vonja. To vse so simptomi vnetja sečil, ki so zelo pogost pojav med deklicami in ženskami – še posebno poleti, ko se več potimo tudi na intimnih predelih ter smo bolj izpostavljeni mikrobom na bazenih in v morski vodi.

Urifar s pomočjo inovativne kombinacije 4 naravnih sestavin zelo hitro pomaga izločiti škodljive bakterije in tako odpravi simptome vnetja mehurja – brez potrebe po jemanju antibiotikov, ki porušijo tudi občutljivo ravnovesje naše črevesne mikrobiote (mikroflore), saj poleg slabih bakterij pobijejo tudi dobre. Vsebuje izjemno kombinacijo D-manoze, granatnega jabolka, ptičje dresni in vitamina A v obliki prahu za pripravo okusnega napitka.

Tudi za otroke od 12. leta.

4. Hepafar – naj si jetra oddahnejo

Poletje je kot naročeno, da se razvajamo ter si privoščimo mastne in obilne kulinarične dobrote, pivo pa v toplih dneh tudi neverjetno prija. Če ob tem še kadimo in premalo spimo, naša jetra še zdaleč niso na počitnicah. Ker so naš glavni razstrupljevalni organ, morajo onesposobiti cel kup škodljivih snovi, ki nas obdajajo ali jih vnašamo v telo. Ko so jetra preveč 'zapacana', počasneje opravljajo svoje funkcije, kar med drugim občutimo kot utrujenost, srbečo kožo ali nalaganje maščobe okrog trebuha.

Za vse, ki se težko uprete poletnim gurmanskim skušnjavam, je zato priporočljivo redno jemanje kapsul Hepafar.

Z naravnimi učinkovinami uravnava delovanje jetrnih celic in tako razbremenjuje jetra. Vsebuje kombinacijo naravnih sojinih fosfolipidov, ki sodelujejo pri tvorbi membran jetrnih celic, ekstrakt artičoke, ki podpira dobro delovanje jeter, in vitamin E, ki ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. 

5. ALL IN A DAY Magnezij – sprostitev za mišice

Še posebno tisti, ki imate radi aktivne počitnice, veste, kako je neprijetno, če vas na počitnicah prehitro premaga utrujenost in vam zmanjka motivacije za vse zabavne reči, ki ste jih načrtovali. Če imate tudi težave z mišičnimi krči, potem ste lahko prepričani, da vam zelo verjetno primanjkuje magnezija. Poleti, ko se dosti potimo, tudi če ne 'športamo', se minerali pospešeno odvajajo iz telesa. Zato nam lahko hitro začne primanjkovati ključnega minerala – magnezija, še posebno če nimamo optimalne prehrane.

Redno uživanje magnezija sprošča mišice in preprečuje mišične krče. Prav tako povečuje vzdržljivost in energijo ter blaži odzive telesa na stres in nas pomiri. Najboljša izbira je naravno pridobljeni magnezij, ki ga naše telo boljše prepozna in posledično lažje absorbira. Takšen je tudi 100% naraven ALL IN A DAY Magnezij, pridobljen iz morske vode brez uporabe kemičnih topil.

6. Lizike potovanje – potovalna slabost je hitro mimo

Lizike potovanje so idealna sladica za vaše mlade nadobudneže, ki jih muči potovalna slabost. So iz naravnih sestavin, ki dokazano delujejo proti slabosti (ingver in poprova meta), ne vsebujejo umetnih sladil, imajo prijeten okus zelenega jabolka in poleg tega so v otrokom najpriljubljenejši obliki – liziki.

Lizike so sicer namenjene otrokom, starejšim od 3 let, vendar so vse sestavine v lizikah primerne tudi za mlajše otroke. Priporočamo pa, naj mlajši otroci poližejo liziko pod nadzorom staršev.

7. FlexiForce gel – in bolečine ni več

Boleč zvin, ščipanje v kolenih, 'trganje' v rami ali nategnjene mišice so pogoste neprijetnosti počitniških dni. Tistim, ki med letom niso redno aktivni, se poškodbe hitreje pripetijo, saj pogosto nimajo prave mere, telo pa tudi ni prilagojeno na večje napore. Da vam bolečina in oteklina ne bi skalili sproščenega dopustovanja, spravite v potovalno lekarno tudi FlexiForce gel.

FlexiForce gel vsebuje kombinacijo treh aktivnih sestavin, alkohola, mentola in evkalipta, ki imajo močan hladilni učinek. Hitro lajšajo bolečine v mišicah in sklepih ter zmanjšajo otekanje. FlexiForce je primeren za lajšanje bolečin pri zvinih, preobremenitvah, vnetju tetiv in pri udarninah.

Poleg tega je prijetnega vonja, se hitro vpije in kože ne masti.

8. ImunoStar Rapid – intenzivna okrepitev

Ko začutite neprijeten občutek, da se vas nekaj loteva, je ImunoStar Rapid glavni podpornik vašega telesa. V samo eni vrečki za pripravo okusnega napitka so združena dragocena hranila, ki bodo pomagala vašemu telesu okrepiti svoje obrambne sposobnosti. Vsebuje 7 vitaminov, 7 mineralov in 7 aminokislin (gradniki beljakovin), ki pomagajo telesu, ko to najbolj potrebuje. Naj vam nahod ne pokvari počitnic!

Izbrani izdelki za vas