Prazna košarica?
Verjetno zato, ker si še niste ogledali naše najnovejše ponudbe
Sensilab za svoje spletne strani uporablja piškotke, ki ne shranjujejo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so morda že nameščeni. Z nadaljevanjem uporabe naših spletnih strani soglašate z njihovo uporabo.
Kontaktirajte nas prek spleta ali pokličite na 0590 82 770
100% garancija na zadovoljstvo
Brezplačna dostava nad 49,99 €
Zunaj je poletje in naše misli so že pri morskih dogodivščinah. Če se ta konec tedna ne boste odpravili na morje, si morje pripeljite na domač krožnik. Predstavljamo okusen recept morski škrnicelj.
150 g lignjev
100 g bučk
80 g rdeče paprike
3 rezine sušenega paradižnika
30 g čebule šalotke
4 olive
5 kaper
5 listov mete
1 veliko žlico oljčnega olja
Sol
Bučko, rdečo papriko in lignje narežemo na manjše kolobarje. Šalotko nasekljamo. Na peki papir položimo lignje, zelenjavo in preostale sestavine. Zalijemo z oljčnim olje in solimo. Peki papir zapremo in pečemo 25 minut na 185C.
Namesto lignjev lahko uporabimo tudi hobotnico, le da jo prej skuhamo.
Recept sta pripravila Teja in Jani iz Tejani Kitch'n, ki sta ustvarila 21 okusnih receptov in jih strnila v knjižico. Jani je s pomočjo teh receptov in Slimmium izdelkov shujšal več kot 20 kilogramov.
Morda bi vas zanimalo