Preizkusili sta Imunostar. Obe v en glas: Deluje takoj!

Jasni Švagan in Darji Finkšt, ki se sicer ne poznata, sta skupni 2 stvari: ena je, da ju pogosto ujame prehlad, saj imata oslabljen imunski sistem, druga pa, da po novem teh težav nimata več. Uporabljata namreč paket izdelkov, ki vsebujejo najboljše učinkovine za močan imunski sistem na slovenskem trgu. 

image

Če sta prej prehlad in druga sezonska obolenja preganjali s čaji in sadjem, polnem vitamina C, rezultati pa so prišli žal šele po nekaj dneh, zdaj uporabljata učinkovitejšo rešitev.

Jasna: prej sem staknila vsako virozo

»Odkar uporabljam ImunoStar Rapid se je moj imunski sistem zelo izboljšal. Prej sem imela veliko težav z zdravjem in sem staknila vsak prehlad, vsako virozo. Največkrat sem bila prehlajena v času menjave letnih časov, ko me je prehlad najraje napadel v predelu grla, se nato preselil na pljuča ali pozneje na sinuse,« nam je povedala Jasna, ki zdaj, ko začuti, da jo bo napadel prehlad, ga takoj prežene z napitkom ImunoStar Strong. 
Po 4 dneh jemanja nadaljuje še z naravnimi kapsulami Cold Combat, ki je prvi izdelek na slovenskem trgu, ki celovito, 24 ur na dan pripravlja telo na obrambo pred sezonskimi virusi in bakterijami.

»V soboto se me je nekaj lotilov ponedeljek pa sem že tekala po gozdu in nabirala gobe. Resnično delujeta in ga zelo priporočam vsem, ki bi se radi izognili smrkanju, kihanju in drugim zoprnim nadlogam jesenskega in zimskega časa!«

Darja v boju z bacili

Darja pa je mama, zato je pogosto v boju z bacili, ki jih prineseta otroka iz šole.

Slika smrkanja, bolečin v grlu, kašelj, solzenje oči, slabo počutje in primanjkovanje energije, je zdaj preteklost. Uporablja paket ImmunTRI FULL ACTION, ki vsebuje najboljšo kombinacijo učinkovin v Sloveniji za močan imunski sistem in hiter odziv na okužbe.

»Priporočam ga resnično vsem, ki potrebujejo hitre rešitve in vsem, ki se bojijo, da bi jim bolezen prekrižala načrte,« nam je zaupala Darja.

Z dnevnim pomarančno napitkom ImunoStar Strong Darja in Jasna zagotovita vse najnujnejše hranilne snovi za močen imunski sistem, da se hitro in učinkovito odzove na mikrobe. Nočni napitkek Gripostop, ki ima prijeten okus maline daje svojemu imunskemu sistemu polno podporo,  priporočata za takojšnjo obrambo pred virusi in bakterijami. Kapsule Cold Combat pa zacelovito krepitev imunski sistem, izboljšanje odpornosti in zmanjšanje pogostost prehladov in gripe.

Paket je izredno učinkovit, saj ima kar 99% priporočil strank, saj z njegovo pomočjo niso zbolele. Deluje pa na vseh 3 obrambnih linij, ki so na udaru med prehladom in gripo.

ImmunTRI FULL ACTION je tudi edini program v Sloveniji, ki zagotavlja 100% učinek. Če jemljete vse izdelke hkrati, zato vam nudimo 100% garancijo: če v času rednega uživanja ImunnTRI izdelkov zbolite, vam vrnemo denar. 

Izberite učinkovito rešitev pred bakterijami in virusi – ne bolniške odsotnosti!