Prazna košarica?
Verjetno zato, ker si še niste ogledali naše najnovejše ponudbe
Sensilab za svoje spletne strani uporablja piškotke, ki ne shranjujejo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so morda že nameščeni. Z nadaljevanjem uporabe naših spletnih strani soglašate z njihovo uporabo.
Kontaktirajte nas prek spleta ali pokličite na 0590 82 770
100% garancija na zadovoljstvo
Brezplačna dostava nad 49,99 €
Le kdo ne obožuje kokosa, ki nas s svojim okusom popelje na peščene in tople plaže? Tokrat nas bodo na nebeške plaže zapeljali kokosovi piškoti, ki bodo pripravljeni v manj kot pol ure. En, dva, tri!
Kokosovi piškoti bodo brez bele moke in sladkorja. Dodali jim bomo pirino moko, ki je lahka za prebavo in ima manj kalorij kot navadna bela moka. Ima tudi veliko antioksidantov, ki naše telo varujejo pred rakavimi obolenji.
Namesto belega sladkorja pa bomo uporabili kokosov sladkor, ki ima nekaj inulina, ogljikovega hidrata, ki spada v skupino polisaharidov. Ta zaradi svoje slabe topnosti v vodi upočasnjuje absorpcijo glukoze. Zaradi minimalnega vpliva na dvig krvnega sladkorja, je primeren za sladkorne bolnike.
Vse sestavine damo v posodo in jih mešamo toliko časa, dokler se vse sestavine ne sprimejo med seboj. Naredimo 1 centimeter debelo plast.
Pečemo 12-15 minut na 180 stopinj. Še toplo narežemo na koščke. Pustimo, da se ohladi.
Postrežemo na krožnik in okrasimo z mletim kokosom.
Dober tek!
Morda bi vas zanimalo