Prazna košarica?
Verjetno zato, ker si še niste ogledali naše najnovejše ponudbe
Sensilab za svoje spletne strani uporablja piškotke, ki ne shranjujejo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so morda že nameščeni. Z nadaljevanjem uporabe naših spletnih strani soglašate z njihovo uporabo.
Kontaktirajte nas prek spleta ali pokličite na 0590 82 770
100% garancija na zadovoljstvo
Brezplačna dostava nad 49,99 €
Saj veste, da se ne morem upreti sladicam. Zdaj, v času buč, pa si zelo rada pripravim domač presni sladoled iz muškatne buče. Tole morate poskusiti!
Vse, kar nujno potrebuješ, je zmogljiv mešalnik. Sicer bo sladoled vseboval tudi koščke oreškov in buče. Ampak nič za to. Je prav tako okusen.
V mešalniku zmiksajte oreške in polovico mleka, dokler ne dobite gladke kreme. Nato dodajte vse sestavine. Mešajte, dokler ne dobite homogene kreme.
Če želite (in če vas ne moti, da v tem primeru sladoled ne bo 100% presen), lahko dodate še nekaj koščkov grenke čokolade.
Maso stresite v plastično posodo in postavite v zmrzovalnik za približno dve uri. Takrat bi moral biti ravno pravšen za popoldanski posladek J
Dober tek!
Anja
Morda bi vas zanimalo