Prazna košarica?
Verjetno zato, ker si še niste ogledali naše najnovejše ponudbe
Sensilab za svoje spletne strani uporablja piškotke, ki ne shranjujejo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so morda že nameščeni. Z nadaljevanjem uporabe naših spletnih strani soglašate z njihovo uporabo.
Kontaktirajte nas prek spleta ali pokličite na 0590 82 770
100% garancija na zadovoljstvo
Brezplačna dostava nad 49,99 €
Ko božanska sladica postane zdrava pregreha! Pomagajte si s Sensilab FOODS superživli.
• 250 g kakavovega masla,
• 2 žlici Sensilab Foods bio Kakavovih zrn
(pred uporabo jih zmiksajte v kavnem mlinčku),
• ½ skodelice Sensilab Foods bio Kakava v prahu,
• 250 g datljev (ki jih predhodno namočite, nato pa drobno nasekljajte),
• 2–3 žlice kokosovega olja,
• ščepec Sensilab Foods Himalajske rožnate soli,
• 3 žlice Sensilab Foods bio Chia semen (ki jih predhodno namočite).
Kakavovo maslo stopite nad vodno paro. Maslo prelijte v visoko posodo ter mu postopoma dodajajte vse ostale sestavine. Maso zmiksajte s paličnim mešalnikom, da postane popolnoma gladka. Čokoladni namaz je lahko fantastičen za sladice, kot namaz za na kruh ali palačinke. Hranite ga v kozarcu s pokrovom.
Morda bi vas zanimalo