Sensilab za svoje spletne strani uporablja piškotke, ki ne shranjujejo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so morda že nameščeni. Z nadaljevanjem uporabe naših spletnih strani soglašate z njihovo uporabo.
Ko božanska sladica postane zdrava pregreha! Pomagajte si s Sensilab FOODS superživli.
Sestavine:
• 250 g kakavovega masla, • 2 žlici Sensilab Foods bio Kakavovih zrn (pred uporabo jih zmiksajte v kavnem mlinčku), • ½ skodelice Sensilab Foods bio Kakava v prahu, • 250 g datljev (ki jih predhodno namočite, nato pa drobno nasekljajte), • 2–3 žlice kokosovega olja, • ščepec Sensilab Foods Himalajske rožnate soli, • 3 žlice Sensilab Foods bio Chia semen (ki jih predhodno namočite).
Priprava:
Kakavovo maslo stopite nad vodno paro. Maslo prelijte v visoko posodo ter mu postopoma dodajajte vse ostale sestavine. Maso zmiksajte s paličnim mešalnikom, da postane popolnoma gladka. Čokoladni namaz je lahko fantastičen za sladice, kot namaz za na kruh ali palačinke. Hranite ga v kozarcu s pokrovom.