Nasveti, kako pripraviti svojo kožo na poletje

Dnevi so vedno daljši, sonce zahaja kasneje, temperature pa so vedno višje … Da, pomlad je v polnem razcvetu in počasi se že približuje poletje. Kako pa se pravilno pripraviti na najtoplejši letni čas? Ali veste, kako nanj pripraviti svojo kožo? V tem članku boste našli 3 najpomembnejše nasvete, kako svojo kožo ustrezno pripravite na bližajoče se poletje. 

image

Za čudovito kožo pijte dovolj vode

Skrb za kožo od znotraj je odličen dodatek k vsakemu ritualu nege kože. Kolagenske mreže se začnejo trgati že v naših dvajsetih in zaradi pomanjkanja kolagena je uživanje prehranskih dopolnil nujno, saj je kolagen bistvena podporna struktura kože, las in nohtov.

Količina kolagena se začne zniževati, ko se aktivnost v naših fibroblastih - celicah ki skrbijo za nastanek kolagena in elastičnost kože - zmanjšuje, kar pomeni, da nastaja manj kolagena, ta podporna struktura pa zato začne propadati. Koža se začne tanjšati, nastajati pa začnejo tudi tankečrte in gubice.

Pri UNDO smo nadvse navdušeni nad nego kože od znotraj in prehransko dopolnilo v obliki kolagena toplo priporočamo vsem našim uporabnikom.

Ko uživamo kolagenske napitke, spodbujamo naravno nastajanje kolagena v koži, kar pomaga povečati čvrstost, odpravi tanke črte in gubice ter naredi kožo bolj gladko.

Naš kolagenski napitek UNDO Collagen Drink z odličnim okusom borovnice vsebuje še hialuronskokislino, ki kožo hidrira in jo naredi polnejšo, koža pa ostane navlažena še nekaj tednov po prenehanju uporabe. Kolagenu je dodan tudi vitamin C, antioksidant, ki igra ključno vlogo pri tvorbi kolagena. Naša učinkovita formula zagotavlja 100 % priporočenega dnevnega vnosa vitamina C.

Privoščite sebi in svoji koži ustrezna prehranska dopolnila in izdelke za nego kože

Priskočite na pomoč svoji koži in telesu z ustreznimi prehranskimi dopolnili. Konec koncev, kdo ne bi želel povečati vnosa vitaminov, mineralov in antioksidantov za lepšo in bolj zdravo polt?

Zelo težko je vsak dan s samo prehrano v svoje telo dobiti zadostno količino hranil. Poleg tega imamo mnogi natrpan način življenja, saj žongliramo med delom, družino in družabnim življenjem! Zaradi tega so prehranska dopolnila preprost način za povečanje vnosa hranilnih snovi in nam lahko na naraven in zdrav način pomagajo pri različnih težavah s kožo, naj si gre za težave z aknami, rozaceo, menopavzo, ali pa samo za staranje, ki se mu ne moremo izogniti.

Priporočamo vam, da v rutino nege kože vključite tudi UNDO kremo, ki navlaži vašo kožo, zgladi gubice in posvetli vašo polt. Z antioksidativnim delovanjem nudi tudi dodatno zaščito pred škodo, ki jo povzročijo prosti radikali. Recept za mladost in zdrav videz vaše kože - bolj elastična in prožna koža, ki zadržuje vlago in izbriše gubice. Najboljše pri UNDO kremi pa je to, da se zelo hitrovpije in nemasti kože, hkrati pa deluje podnevi in ponoči, zato ne boste potrebovali dveh različnih krem. Ena bo zadostovala – UNDO krema.

Poskrbite za redno gibanje

Ko se ukvarjamo z zdravjem svoje kože, je potreben celostni pristop, ta pa vključuje tudi gibanje. Dieta, prehrana in gibanje igrajo pomembno vlogo pri zdravju kože, predvsem pa je fizična aktivnost odlična za pretokkrvi in pospešitevsrčnegautripa, kar zagotovi, da celice telesa dobijo vse, kar potrebujejo za pravilno delovanje.

Izkoristite jutra in večere, ko je zunaj še bolj sveže, da greste na sprehod, ali se odločite za katerokoli drugo oblikogibanja, pri katerem uživate - zapomnite si, da to počnete za svojo kožo!

Izbrani izdelki za vas