Ali ste pripravljene na Tisti dan?

Boste nevesta, priča ali svatinja? Imate obletnico valete, mature, poroke ali katerega drugega pomembnega dogodka v vašem življenju? Potem si želite, da bi bile na Tisti dan videti popolne. Vas zanima kako?

image

Da bi bile videti res sijoče, morate pravočasno poskrbeti za videz svoje kože. Da bi se dobro počutile, pa morate preprečiti tudi občutek napihnjenosti, ki je pogost spremljevalec takih prireditev. Še boljše pa boste videti v oprijeti oblekici, če se boste rešile kakšnega odvečnega kilograma.

Kako poskrbeti, da bo koža lepa?

Pri koži se vse začne z redno nego. Če sicer koži ne posvečate preveč pozornosti, jo vsaj en mesec pred velikim dogodkom začnite intenzivneje negovati. Omislite si nežen piling, ki bo odstranil odmrle celice in izboljšal prekrvavitev ter tako vaši koži zagotovil lep sij in mladostnost. Za nego kože izberite čim bolj naraven izdelek, ki vaše kože ne bo dodatno obremenjeval. Ali pa maso za piling izdelajte sami. Na spletu najdete cel kup uporabnih receptov. Če imate suho ali občutljivo kožo piling izvajajte enkrat na teden, sicer pa dvakrat na teden.

Z obrazno masko, ki jo prav tako lahko izdelate sami, boste kožo dodatno nahranili in navlažili. Pomembno pa je izbrati ustrezen negovalni izdelek glede na vaš tip kože. Za mastno kožo je dobra izbira glinena maska, medtem ko suha koža potrebuje bogato masko s hranilnimi olji, kot so makadamijevo, mandljevo ali avokadovo. Masko nanesite na obraz enkrat na teden.

Za lepoto pa poskrbijo tudi prava hranila, ki delujejo od znotraj navzven. Sensilab predlaga, da že en mesec pred dogodkom začnete jemati ALL IN A DAY Multivitamin za ženske. Tudi če nimate uravnotežene in raznovrstne prehrane, vam s pravšnjo mešanico naravno pridobljenih vitaminov, mineralov in drugih antioksidantov zagotovi številne koristi. Med drugim pripomore k lepi in čvrsti koži ter trdnim nohtom, ščiti pred oksidativnim stresom in tako upočasni vidne znake staranja ter uravnava delovanje ščitnice in izločanje hormonov, kar je tudi ključno za zdrav videz kože.

Kaj jesti, da ne boste napihnjeni?

Če se želite izogniti zabuhlosti in napihnjenosti, je priporočljivo zmanjšati uživanje soli in slanih izdelkov kak teden pred velikim dogodkom. Glavne obroke naj sestavlja malo pustega mesa (ali drugo visoko beljakovinsko živilo) in dosti zelenjave ter kanček zdrave maščobe. Kombinacija beljakovin, vlaknin in zdravih maščob zagotavlja sitost za dlje časa, kar tudi zavira potrebo po grizljanju nezdravih prigrizkov. Obenem pa telo dobi tudi vitamine in minerale, ki jih nujno potrebuje. Pomembno pa je tudi, da ne pozabljate piti. Poskrbite, da vas žeja ne prehiti, saj to je že znak, da pijete premalo.

Če se zabuhlosti nikakor ne morete rešiti, je učinkovit pripomoček proti zastajanju odvečne vode v telesu Slimcut Drainer, ki deluje na temelju naravnih učinkovin.  Če boste manj napihnjeni, boste takoj videti tudi vitkejši. Če ste na dieti, pa boste lažje izgubljali odvečne kilograme.

Kaj jesti na dan dogodka, da boste ves dan polni energije?

Da boste polni energije in siti ves dan, brez odvečne napihnjenosti ali razpoloženjskih nihanj, je priporočljivo uživati več manjših in polnovrednih obrokov čez ves dan. Najslabša ideja je na vaš veliki dan preskočiti obroke. Poskušajte kombinirati obrok tako, da bo vseboval dovolj beljakovin, sadja in zelenjave ter vode. Nekaj predlogov:

  • pest mandljev ter rezine jabolk in korenja s humusom,
  • suho sadje in oreški,
  • mocarela in grozdje,
  • arašidovo maslo in banana,
  • kosmiči z navadnim jogurtom,
  • majhen sendvič s kruhom iz polnozrnate moke, pustim mesom (puran), listom solate in paradižnikom.

Okusen prigrizek in sladica obenem, ki vam bo na vaš veliki dan zagotovil obilico energije in občutek sitosti dlje časa, je tudi Slimcut Diet Shake. Ima odličen okus maslenega piškotka in le 92 kalorij, poleg tega pa vsebuje kopico odličnih hranil za vaše telo: sirotkine beljakovine, ovsene vlaknine, garcinio cambogio (z najmanj 60% HCA - hidroksi citrične kisline) ter več kot 15 vitaminov in mineralov.