Jesen je super obdobje za razstrupljanje jeter – pripravite svoje telo na zimo

Vsi smo že slišali za pomladansko razstrupljanje, manj pogosto pa za jesensko. Vendar po krivici. Jesen je naravno obdobje prehoda, ki se mu prilagaja tudi naše telo. Zato je idealna priložnost, da prek krepitve jeter okrepimo celotno telo ter ga pripravimo na dolgo in hladno zimo s še daljšimi nočmi.

image

Kaj storite, ko pričakujete, da vas bo – tik, ko boste stopili čez vhodna vrata - zazeblo v roke? Si nadenete rokavice, mar ne? In kaj storite, ko pričakujete, da boste kot vsako zimo pogosteje jedli mastno in kalorično hrano, ki vam tako prija, sladice, ki jih bo v izobilju, se družili ob kuhanem vinu in se manj gibali na svežem zraku? Verjetno nič.

Razstrupljanje jeter – zaščita za zimske dni

Tako kot roke najprej začutijo mraz, tako so tudi jetra pri zgoraj opisanemu scenariju najbolj na udaru. Če rokam privoščite rokavice, nikar ne pozabite na jetra – roke zaradi mraza pordijo, jetra pa zaradi preobremenjenosti slabše opravljajo svojo glavno funkcijo – razstrupljanje telesa. In telo se vsak dan srečuje z zelo dolgim seznamom vseh možnih strupov, ki jih zaužijemo s hrano, vdihujemo z zrakom, nosimo na sebi z oblekami, se sproščajo iz gospodinjskih aparatov, jih nanesemo nase s kozmetiko in čistili …

Posledice zastajanja strupov v telesu lahko čutite v obliki splošnega slabega počutja in utrujenosti, počasne prebave in občasne slabosti, težav s kožo in srbečice, pa tudi bolečine v predelu trebuha (pod desnim rebrnim lokom) in pogoste obolevnosti.

Poskrbite že zdaj, da boste imeli dovolj energije čez vso zimo

Še preden pride tako daleč, lahko poskrbite za jetra že zdaj in jih pripravite na zimske preizkušnje. Odlična rešitev za razstrupljanje in obnovo vaših jeter je 30 Days Liver Detox. 30-dnevni program razstrupljanja jeter vam s pomočjo 100% naravnih izdelkov ponuja dnevno in nočno čiščenje jeter. Tako jih razbremeni, obenem pa jim z izbranimi rastlinskimi izvlečki omogoča obnovo.

Tako boste res pripravljeni na zimo, imeli boste več energije, boljše se boste počutili in brez občutka krivde pojedli vaš najljubši burek ali pico.

Da pa bi karseda najbolje podprli vaša jetra čez vso zimo, tudi po 30-dnevnem razstrupljanju, vam podarjamo dve škatlici Hepafarja. Gre za vrhunski 100% naravni izdelek za podporo jetrom, ki pomaga vašim jetrom tudi čez zimske preizkušnje ostati v top formi!