Popoln razstrupljevalni načrt!

Je bilo tudi vaše poletje polno sladkih, slanih ter omamnih pregreh? Grešiti je vedno dobro – a po vsakem grehu se je potrebno vrniti na stara – zdrava pota, da ohranimo svoje telo vitalno, pripravljeno na nove izzive.

image

Razstrupljanje za nas ne pomeni ekstremnega odrekanja, norega in brezglavega hujšanja in prepuščanja svojega telesa neuresničljivim dietam – z razstrupljanjem mislimo predvsem na izboljšanje svojega življenjskega in tudi prehranjevalnega sloga.

Se sprašujete zakaj spodbujamo razstrupljevanje in ne diete, ki omogoča hitro izgubo kilogramov?

1. Vsaka hitra izguba kilogramov je posledica stradanja in odrekanja – to nas na koncu dneva pusti izčrpane in lačne - kar je ravno nasprotje vitalnosti in zdravega počutja.

2. Po ukinitvi »hitre« diete pogosto zapademo v stare navade, kar povzroči še dodatne kilogramčke, torej smo po dieti pravzaprav še bolj jezni na tehtnico, kot smo bili prej.

3. Diete so usmerjene v kilograme – koliko jih imamo, koliko smo jih izgubili, koliko jih še želimo izgubiti... Namesto, da bi se osredotočili na pravi problem, ki je osvoboditi svoje telo, ga napolniti z energijo, izboljšati imunski sistem ter odpornost.

Razstrupljanje spodbujamo, ker je to način, s katerim lahko dosežemo dolgoročno zdravje in vitalnost našega telesa. Tako se bo telo lažje soočalo z vsakodnevnim stresom ter izzivi, ki jih mora premagovati.

Čas je, da se končno odločimo in se prepustimo potrebam našega telesa, nenazadnje naša zunanja podoba odseva našo notranjost.

Sensilab priporoča:

Popoln razstrupljevalni načrt 10 Days Detox, ki vsebuje kombinacijo prehranskih dopolnil. Slednja omogočijo temeljito in učinkovito razstrupljanje telesa v samo 10 dneh. Paketu je priložena tudi knjižica z uporabnimi nasveti za razstrupljanje telesa.