SPOZNALA SEM 40-LETNICO, KI JE VIDETI, KOT DA JE STARA 20 LET. BREZ BOTOKSA!

Kolagen je zdaj velika uspešnica, zato sem se ga odločila tudi sama preizkusiti. Lahko rečem le, da je UNDO kolagenski napitek zakon!

image

Res je top izdelek, moram vam ga predstaviti, ker sem popolnoma navdušena nad rezultati!

To je zgodba o tem, kako sem bila prvič v življenju resnično osupla nad tem, kakšen učinek ima lahko nek izdelek. O tem, da je napitek kolagen UNDO res ena super stvar, da pomaga, da smo manj zgubane, imamo gostejše in bolj sijoče lase ter lepše nohte, sem v zadnjem času zasledila res velikokrat, ampak se nisem – priznam –, nikoli poglobila v to. To, kar sem naštela, je bilo vse, kar sem vedela o napitku. S Sensilabom že sodelujem, in ko smo imeli predstavitev izdelkov v njihovi prodajalni v City Parku, je bila tam tudi Alenka Kren, njihova strokovna trenerka.

Sredi debate me je v nekem trenutku tudi zanimalo, koliko je stara, da tako veliko ve, ker je bila – mimogrede – videti kot ena smrklja. Pa je povedala, da je celo malo starejša od mene. Prosiiiim? »Pa saj deluješ, kot da imaš 20 let.« In pravi, ja, to pa zato, ker že pol leta vsak dan pijem UNDO kolagen.

Prosim? Tako lepe, sijoče in napete kože nisem videla na kakšni ženski že dolgo (govorim o takšni, ki ne uporablja botoksa in podobnih stvari, da smo si na jasnem). Sem jo prosila, če se lahko dotaknem njene kože.

In drage moje, le katera si ne želi biti videti deset let mlajša? Zato mi verjetno ni treba posebej poudarjati, da sem tudi jaz že mesec dni navdušena uporabnica kolagenskega napitka UNDO.

Po mesecu dni uporabe že opažam prve vidne spremembe

  • moja koža je manj suha po celem telesu, ne samo na obrazu;
  • manjše gubice, ki so se mi začele delati okoli oči (ja, bližam se 40-ki), so manj izrazite;
  • jeseni imam vedno, vedno težave s krhkimi in lomljivimi nohti, zato sem navdušena, da se je z UNDO kolagen napitkom popravilo tudi to.

Jaz spijem kar dve dozi (dve vrečki) na dan, eno po zajtrku in eno po kosilu. Napitek si namešam v tri decilitre vode, kar pomeni, da posledično tudi več spijem; ima pa okus po borovnicah. Okus ima tak, kot da bi na primer pil kakšno cedevito, ki bi imela okus borovnice.

Vrečke z UNDO praškom imam vedno pri sebi, tudi v avtomobilu, če se zgodi, da ga kdaj pozabim spiti in se šele v avtomobilu spomnim na to. Napitek si zmešam kar v plastenki vode, ki jo kupim mimogrede na bencinskem servisu.

V tej svoji navdušenosti nad UNDO kolagen napitkom pa nisem sama

Vse moje prijateljice ga zdaj, ko so pri meni videle prve rezultate, redno pijejo, prav tako moja ekipa. Urednica mojega bloga, Andreja, in kolegica Dolores, s katero imava skupaj pisarno, ga pijeta od prvega dne, ko sta z menoj obiskali Sensilabovo trgovino, in sta navdušeni. Da ne govorim o svoji prijateljici Duški, ki je zaradi mojega navdušenja pokupila pol Sensilabove trgovine (ha ha).  

image

Kot mi je razložila Alenka, je kolagen osnova vsakega tretmaja, saj je cilj izboljšanje stanja in dolgoročna nega kože. Povedala mi je tudi, da je zelo pomembno, kateri kolagen uživamo, saj jih je večina na trgu govejega izvora, UNDO Collagen Drink pa vsebuje patentiran morski kolagen tipa I (naticol). Med drugim pravi, da ogromno pozitivnih odzivov uporabnikov potrjuje predvsem to, da je tretma s kolagenom učinkovit in prinaša najhitrejše rezultate, ko govorimo o neinvazivnih posegih za odpravljanje negativnih simptomov staranja ali suhe kože. Kolagen hkrati pozitivno učinkuje tudi na srce in ožilje, zdrave sklepe, prebavo, lepše lase, ki potrebujejo za bujno rast zdrave mešičke, in podobno Kolagen hkrati pozitivno učinkuje tudi na srce in ožilje, zdrave sklepe, prebavo, lepše lase, ki potrebujejo za bujno rast zdrave mešičke, in podobno.

Ta tip kolagena je glavni gradnik kolagenske mreže v koži, naše telo pa ga lahko posledično bolje izkoristi kot goveji kolagen, saj ima za 50 odstotkov več delcev z zelo nizko molekulsko maso (peptidov) v primerjavi z govejim kolagenom.

Zavedati se moramo, da procesa staranja ne moremo ustaviti. To je dejstvo, in jaz sem se že (čeprav težko) sprijaznila s tem. Sem pa vesela, da so na voljo izdelki in načini, s katerimi lahko naredimo ogromno na področju, kjer smo sami odgovorni za rezultate. Zato obe z Alenko priporočava uporabnicam, naj ne čakajo, da bo bila njihova koža videti kot posušeno jabolko, ampak naj že prej ukrepajo in to preprečijo.

Izbrani izdelki za vas

LASJE IN KOŽA
-57%
Akcijska cena 34,99 € Redna cena 80,97 €
Ogled izdelka