Obvezna oprema, brez katere ne grem nikamor

Nimam težav s staranjem, ampak resnično ne vem, zakaj je tako normalno vlagati v star avto, staro hišo, ko pa ženska vloži nekaj vase, da nekaj nase, takrat pa se vsuje plaz negativnih komentarjev.

image

Ne bom pozabila, ko je Sandija poklical naš slavni golman Gorazd Škof in ga vprašal, kje lahko za svojo drago kupi kremo UNDO, ki jo je oglaševala naša znana igralka. Jaz takrat resnično nisem imela pojma o tem, kakšna krema je to, prav tako ne, kako se obnese. Že zelo dolgo uporabljam korejsko kozmetiko in sem resnično zadovoljna z njo. Predvsem toniki in čistilni geli so top.

Ko pa sem začela uporabljati kolagen UNDO, o njem sem že pisala, tudi tisti negativci so se uspeli že javiti in glasno ter jasno povedati, da je to samo plačana reklama, čeprav je vsakemu, ki ima kakšen kolešček več v glavi, kristalno jasno, kaj je kolagen in zakaj ga je treba dodajati telesu, sem postala malo pozornejša tudi na kremo UNDO. In jo začela uporabljati. No, morda sprva preizkušati in nato redno uporabljati. Moram vam povedati, da sem RES zadovoljna z njo. Lahko rečete, da je to plačana reklama, lahko pa se prepustite in dovolite, da vam povem, zakaj je temu tako. Odločitev je vaša☺.

Krema UNDO gre z mano tudi na počitnice

Ravnokar smo se vrnili s smučarskih počitnic in s seboj sem imela tudi obvezno opremo − UNDO (Bere se andu) kremo. Sicer bi jim jaz težko rekla smučarske počitnice, ker sem več ’vozičkala’ s Sijo, kot pa smučala (počitnice z dvoletniki so res super zabavne za mame ;). V vsakem primeru pa sem veliko časa preživela na svežem zimskem zraku, ki je koristen za moje telo in dušo, malo manj pa za kožo na obrazu. Zato vedno poskrbim za ustrezno zaščito, tako svojo kot svojih otrok. No, moža izpustim, ker predvidevam, da je pri svojih 44. letih sposoben za kakšno stvar poskrbeti tudi sam ;).

Ne vem, kako je z vami, ampak menim, da smo si vse ženske bolj ali manj podobne, ko gre za kozmetiko. Nenehno nekaj brskam za kakšnimi izdelki, jih preizkušam, s prijateljicami imamo na “tapeti” vedno kakšne nove. Kot sem v svojih zapisih že neštetokrat ugotovila, nisem vsak dan mlajša, res ne vem, kaj je z mano narobe:).  Dejstvo je, da moramo ženske po 30., 40. letu začeti skrbeti zase, kajti vsa utrujenost, vsa bremena, ki so naložena na naših plečih, se nam skozi leta poznajo, sploh na koži in obrazu. Da takoj ustavim spet tiste negativce, ki ne znajo drugega kot le pljuvati. Nimam težav s staranjem, ampak resnično ne vem, zakaj je tako normalno vlagati v star avto, staro hišo, ko pa ženska vloži nekaj vase, da nekaj nase, takrat pa se vsuje plaz negativnih komentarjev … Dejstvo je, da se pri meni poznajo neprespane noči. Poznajo veliko bolj kot recimo pred desetimi leti, ko sem lahko prišla iz špila ob šestih zjutraj in sem bila ob dvanajstih že kot rožica. No, zdaj pri takem tempu sem še čez 24 ur videti, kot da me je povozil kombajn.

UNDO krema ima vse, kar sem iskala

Gube so seveda nekaj popolnoma normalnega, jaz jih pod določenim kotom še kako dobro opazim … Nisem obremenjena z njimi, sem pa vesela, če lahko kdaj kakšno tudi zgladim s kako kremico. Rečem lahko, da sem, odkar sem začela uporabljati kozmetiko kot najstnica, preizkusila res veliko izdelkov, od najdražjih do najcenejših, in če še pred nekaj leti nisem niti sama dobro vedela, kakšno kozmetiko moram izbirati, sem zdaj veliko bolj izkušena in vem, kaj mi je pomembno. Pri kremah iščem to, da dobro navlažijo mojo kožo, da imam takoj občutek, da je nahranjena, da nudi dobro zaščito, da moji koži pomaga pri obnavljanju, da na koži ne ostanejo sledi kreme − to pomeni, da se hitro vpije, da mi je všeč njen vonj, in seveda − da zabriše sledi utrujenosti!.

Ob redni uporabi UNDO krema ne more razočarati

Vsem nam je jasno, da je treba biti tudi pri uporabi kozmetičnih izdelkov vztrajen in jih redno uporabljati, drugače nekih čudežnih sprememb čez noč preprosto ne moremo pričakovati. To prav tako velja tudi za kremo UNDO, za katero si upam trditi, da vas ob redni uporabi ne bo razočarala. Poleg tega, da me je prepričala s svojim učinkom, je zanimiva tudi zgodba o tem, kako je nastala − čisto po naključju. Razvil jo je svetovno znani srčni kirurg, medtem ko je iskal rešitev za pomlajevanje žil. Žile in koža imajo namreč enako sestavo in tako je prišlo do tega naključnega odkritja. In kaj naj rečem drugega kot: ’Hvala, gospod doktor’ ;).

Lahko jo uporabljam kot dnevno in nočno kremo

Všeč mi je tudi zato, ker jo lahko uporabljam kot dnevno in nočno kremo ter jo brez težav kombiniram s preostalimi izdelki za obraz. Pri redni uporabi je občutno zmanjšan videz utrujene kože. Iskreno − težko bi rekla, da sem pri svojih 38-ih že zelo gubasta, vendar pa se prve gubice že pojavljajo in poglabljajo, s kremo UNDO mi je uspelo ta proces malo upočasniti.

Izbrani izdelki za vas