Rebeka: "ODKRILA SEM, KAKO NEVERJETNO HITRO DO RAVNEGA, MANJ NAPIHNJENEGA TREBUHA!"

POLETI SI VSE ŽELIMO, DA BI BILE VIDETI KAR NAJBOLJ VITKE, SAJ JE TO ČAS ZA KOPALKE, KRATKA KRILA IN HLAČE. IN KAJ LAHKO NAREDIMO, ČE MISLIMO, DA IMAMO NEKAJ KILOGRAMOV PREVEČ?

image

Letos sem oblekla kopalke malo boljše volje,  saj sem že pred odhodom na dopust shujšala za par tistih kilogramov, ki so me malo motili, za kar se lahko zahvalim Sensilabovemu napitku WaterOut. Nekatere ste zelo skeptične okoli njega, meni pač pomaga!

Tudi na dopustu (letos sem z družino odpotovala na Maldive; se precej trudim obdržati navade, ki sem jih pridobila v zadnjih tednih in za katere lahko rečem, da prinašajo super rezultate – trudim se bolj zdravo jesti, več gibati (k sreči imam s seboj Sijo, ki poskrbi za to, da ’letamo’ za njo kot nori. Zdaj je ugotovila, da je najzabavneje, če mi uide in ’šprintam’ za njo  ;),  – in seveda že nekaj časa redno pijem Sensilabov WaterOut.

3 KILOGRAME MANJ BREZ PROBLEMA

Brez njega ni šlo niti na Maldivih. Poleg tega, da sem vidno manj napihnjena in da mi res pomaga pri hujšanju (kot dokaz prilagam ’fotke’ v kopalkah), sem nad njim navdušena tudi zato, ker sem s pomočjo WaterOuta vedno videti vitkejša, oziroma manj napihnjena na plaži, ne da bi ’tiščala trebuh noter’. Ena od velikih napak, ki sem jo delala tudi sama, je, da kadar sem čutila napihnjenost, nisem oblekla kopalk.

 Dejstvo je, da delujemo zaradi trenutne napihnjenosti  vsaj tri kilograme težji, toda so načini, kako to neprijetnost hitro odpraviti. Z napitkom WaterOut – preverjeno – izgubimo vsaj 3 kilograme, predvsem na predelu trebuha.

TREBUH JE TAKOJ MANJ NAPIHNJEN

Kadar sem se letos pregrešila pri večerji (zaradi vročine smo hodili jest ob 21.) in se zjutraj zbudila s težkim želodcem, sem samo popila WaterOut in moj trebuh je bil spet kot manj napihnjen, oziroma je uplahnil. No ni isti, kot v starih časih, vseeno so tukaj že leta, je pa veliko boljši, kot bi bil sicer .

WATEROUT VSAK DAN PO POŽIRKIH

Tako zjutraj poleti, tudi na dopustu, ko je še posebej pomembno, da zaužijemo predvsem veliko tekočine, si pripravim liter napitka, ga prelijem v ’flaško’ za večkratno uporabo, ki jo nosim povsod s seboj, in ga dopoldne pijem po požirkih. Všeč mi je, ker ima dober okus, in imam občutek, kot da pijem na primer ledeni čaj z okusom maline. Toplo priporočam, da poiskusite. Res! 

Vode sem se že kar malo naveličala, in res sem navdušena, ker je na voljo okusnejša in koristnejša možnost. Napitek WaterOut vsebuje naravne diuretike, kot so regrat, opuncija, sarsarila, javanski čaj in peteršilj, je bogat z minerali, predvsem kalijem, in to preprečuje, da bi se skupaj z vodo izločili še minerali.

IMAM RAVEN TREBUH KLJUB PREGREHAM

Ne samo, da mi uspeva nekaj, za kar sem mislila, da je nemogoče – imeti raven trebuh kljub pregreham, ampak s pomočjo Water Outa odplaknem iz svojega telesa tudi toksine, odvečno vodo in kilograme. Ker – drage moje –, tudi zaradi preveč vode smo napihnjene kot baloni, se počutimo težke in debele, s pomočjo WaterOuta pa sem tako rekoč čez noč lahko videti bolj suha.

LETOS BOLJŠE VOLJE V KOPALKAH

Ne vem, ali to opazim samo jaz, pravzaprav mi je tudi vseeno, samo da sem jaz s tistim, kar vidim v ogledalu, zadovoljna (itak pa ženske nismo nikoli, a ne?), in letos sem šla malo boljše volje v kopalke.

 Za konec pa še to. Da smo si na jasnem. Brez sprememb pri prehrani in brez telovadbe, bodo rezultati absolutno veliko manjši. Vseeno bodo, ampak verjetno učinek ne bo čisto tak, kot ste si zamislile. Zato je potrebno pametno, z zdravo logiko pristopiti k stvari. 

Saj veste kaj pravijo, brez muje se še čevelj ne obuje.