Lorella Flego: Recenzija kreme Undo po enem letu

Za svojo lepoto in nego obraza naredim res veliko. Priznam, da nisem nikoli prelena za piling, masko ali nanos dobre kreme, predvsem zato, ker je proces staranja ustavljiv, a kot sem mnogokrat povedala, s pravimi izdelki lahko naredimo veliko. Krema Undo je zaznamovala moje leto 2018, saj sem jo vzela za svojo dnevno rutino, začela sem jo uporabljati kot podlago pred nanosom pudra in začutila sem spremembe. Če je nekaj, kar me pri Undo zelo navdušuje, potem je to tekstura kreme: je kompaktna, a prav nič mastna, vsestranska in prijetna. Maskerka na televiziji je opazila, da imam dobro navlaženo kožo, kar je pri meni kar problem in takrat me je prešinilo, da se nekaj dejansko dogaja.

image

Kot pri vsakem izdelku je tako, da moraš vztrajati. Bila sem zelo pridna in v poletnih mesecih sem jo uporabljala zvečer, saj je v topli sezoni koža bolj mastna, zato ima za čez dan raje serume ali kreme v gelu. Imela sem celo občutek, da je Undo zmožna zabrisati znake utrujenosti: mnogokrat sem prav nenaspana in že zjutraj utrujena, krema pa mi zelo dobro dene. In če se tu in tam spomnim, jo postavim v hladilnik, da je potem učinek še boljši, saj te krema dobesedno zbudi.

Kaj vse ponuja Undo?

V isti linji najdete tudi kapsule za lase in kolagen v prahu. Ne gre za drage pripomočke, zato jih toplo priporočam, saj naredite kuro za nekaj mesecev in vam bo hitro jasno, kaj se dogaja v in z vašim telesom. Kolagen je tako ali drugače odlična stvar zato, da pomagamo organizmu priti do večje mere elastičnosti, prožnosti in nasploh dobrega počutja. Če ste stare dvajset let, potem vam najbrž ne bo jasno, zakaj je treba toliko investirati v praške, vitamine in dobre izdelke, a v kolikor jih imate nekaj več, potem je že tako, da me razumete.

Odličen tudi v mrazu

Undo sem vzela s seboj tudi na smučanje in zvečer je bilo kar minus 11 stopinj, zato sem potrebovala odlično zaščito proti mrazu, ki sem jo tudi dobila. Kljub vetru, vodi in pudru ni bilo nobenih grudic, koža pa je ostala mehka in prav nič izsušena. Navdušena sem tudi zato, ker imam občutek, da so se moje gube in gubice malo umirile in niso tako vidne. Saj vem, da prej ali slej pridejo, a srčno upam, da so zamudile vlak in jih nekaj še časa ne bom srečala.

Izbrani izdelki za vas