Recept: 5 dni, minus 6 kg!

Ok, iskreno ne vemo, ali deluje, toda recept kroži po internetu že precej časa, predvsem v Španiji. Če se nekdo med vami odloči postopiti tele 5 dnevne diete pa naj nam le sporoči rezultate!

image

Če želite na hitro izgubiti nekaj kilogramov, ne da bi pri tem posebej stradali, sprobajte tale recept.

Posamezniki pričajo o odličnih rezultatih! Sok velja piti vsaj 5 zaporednih dni za rezultate.

Sestavine:

  • 1 šopek peteršilja
  • 1 limona
  • 1 skodelica vode

Priprava:

Nasekljate peteršilj, najbolje v mikserju. Peteršilj prelijte s sokom stisnjene limone in čez oboje še skodelico vode.

Sok pijte 5 dni zaporedoma, zjutraj na prazen želodec in ne dlje kot 10 dni skupaj. Pravijo, da “kuri” maščobe in sočasno polni telo z vitamini in minerali.  

V to smo prepričani

Peteršilj pomaga izboljšanju prebave in odpravlja odvečno vodo iz telesa. Poleg tega je sok bogat z vitamini in minerali, ki vas bodo navdali z dodatno energijo.

Pa le previdno! Priporočamo vam, da se držite diete bogate s sadjem in zelenjavo in pijete sok zgolj kot jutranji dodatek.

Za hitre rezultate je tukaj tudi SlimCut drainer

Kako deluje?

Združuje naravne lastnosti različnih rastlinskih ekstraktov, ki imajo med seboj sinergističen učinek.

  • Zagotovi ekspresni izgled vitkosti
  • znižuje telesno težo
  • izloča toksine iz telesa
  • daje občutek lahkih nog
  • preprečuje zatekanje obraza
  • ima izjemen okus breskve 

Pospešeno odplavljanje zadrževane tekočine ni nujno le iz vidika vitkega izgleda, temveč tudi iz vidika zdravja. Vzroki za zastajanje vode so lahko različni, najpogosteje pa so povezani s hormonskim neravnovesjem zlasti pri ženskah v določenem delu menstrualnega cikla ali menopavzi, lahko so posledica neaktivnega življenjskega sloga z veliko sedenja in stanja ali pa je vzrok mogoče iskati v prevelikem vnosu soli s prehrano ali premajhnemu vnosu tekočine v telo.  

V tekočini, ki zastaja, se pogosto kopičijo odpadne snovi, ki so za telo lahko tudi strupene. Zato je pomembno, da jih čim prej izločimo. Njihovo kopičenje lahko namreč vodi do številnih zapletov, ki segajo vse od občutkov nelagodja zaradi zatekanja in povišane telesne teže pa do številnih bolezni.

Slimcut Drainer – napitek z okusom breskve s pomočjo katerega boste vitki “ČEZ NOČ”

Vsak dan se boste z njim čez dan prijetno odžejali, on pa bo poskrbel da bodo vaše ličnice spet izbočene, kavbojke zapete, noge kot peresce in občutek v trebuhu kot da niste jedli že nekaj dni.