Prazna košarica?
Verjetno zato, ker si še niste ogledali naše najnovejše ponudbe
Sensilab za svoje spletne strani uporablja piškotke, ki ne shranjujejo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so morda že nameščeni. Z nadaljevanjem uporabe naših spletnih strani soglašate z njihovo uporabo.
Kontaktirajte nas prek spleta ali pokličite na 0590 82 770
100% garancija na zadovoljstvo
Brezplačna dostava nad 49,99 €
Halva je slastna, ekstremno sladka sladica in zelo poznana na bližnjem vzhodu, južni in zahodni Aziji, severni Afriki, na Balkanu, centralni in zahodni Evropi, na Malti in Izraelu ter židovski kulturi na sploh.
Sama Halvo naravnost obožujem, preprost recept pa je, iskreno rečeno, res težko najti na spletu. Toliko opcij je, da sem se odločila razkriti svojega.
Čas priprave: 15 minut.
Obvezne
Opcijsko
Namig: Halva je najboljša, če jo postavimo v dehidrator ali pustimo več kot 24ur na zraku (pokrito), da izgubi čim več vlage. Tekstura bo tako postala bolj hrustljava.
Namig 2: Halvo narežite na poljubne manjše ali večje koščke ter postrezite na lepem krožniku z žličko.
Moji najdražji ljubijo vse moje sladice, a halva je verjetno ena tistih, ki najhitreje zadovolji še tako zahteven »sladek zob« na najbolj zdrav način.
Sladica je brez glutena, brez laktoze in sila preprosta.
Naj vam pričara kar največ sladkih trenutkov :)
Izbrani izdelki za vas
Morda bi vas zanimalo