Prazna košarica?
Verjetno zato, ker si še niste ogledali naše najnovejše ponudbe
Sensilab za svoje spletne strani uporablja piškotke, ki ne shranjujejo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so morda že nameščeni. Z nadaljevanjem uporabe naših spletnih strani soglašate z njihovo uporabo.
Kontaktirajte nas prek spleta ali pokličite na 0590 82 770
100% garancija na zadovoljstvo
Brezplačna dostava nad 49,99 €
Ob nakupu nad 50 € prejmete multivitaminske bonbone BSH Magnificent Multi BREZPLAČNO
Za vse, ki ste se odločili poskusiti s paleo dieto, smo pripravili tri okusne recepte, ki so prava osvežitev v vročih poletnih dneh.
Sestavine:
Za preliv:
Priprava:
Pečico segrejte na 200 stopinj. Piščančje prsi položite v stekleni pekač in ga prelijte z nekaj maščobe ter potresite z malo soli in popra. Pecite 15-20 minut oz.vse, dokler piščančje prsi niso kuhane. Nato ga ohladite za osvežujočo solato.
Zdaj je čas za pripravo preliva. Avokadovo olje je za ta preliv najboljše, lahko pa ga izberete po svojem okusu. V multipraktik dodajte rumenjake in limono ter naredite gladko zmes. Ko sta dobro premešana, dodajajte avokadovo olje, vendar zelo počasi, da se začne gostiti. Nato preliv postavite v hladilnik. Piščanca narežite na kocke, dodajte nasekan avokado, sveža zelišča, vsa preliv, limonin sok in malo soli ter popra.
Sestavine:
Priprava:
Olupite kolerabo, jo grobo sesekljajte ali nastrgajte z strgalnikom za sir. Ponev postavite na srednje močan ogenj, dodajte malo olja in mleti česen. V skledi zmešajte narezano čebulo in kolerabo. Potresete z malo soli in popra ter v ponvi pražite 4-5 min. Ko je koleraba kuhana, jo razporedite v krog in v sredino razbijte jajca. To jed lahko naredite tudi v več serijah in vsakemu gostu posebej postrežete jajca v gnezdu iz kolerabe. Na koncu potresite z malo peteršilja.
Sestavine:
Priprava:
Operite in osušite špinačo, jagode in robide. Če želite ustvariti različne barvne plasti, najprej zmešajte jagode in nekaj mandljevega mleka v kozarce. Nato zmešajte robide in kanček mandljevega mleka in prelijte čez jagodno mešanico. Na koncu zmešajte banane in špinačo skupaj s preostalim mandljevim mlekom in vlijte v kozarce na vrh borovnic. Za okras dodajte na vrhu smutija še jagodo ali robido.
Dober tek!
Izbrani izdelki za vas
Morda bi vas zanimalo