Reci NE prigrizkom po večerji!

Povečerjali ste 1 uro nazaj, vas pa se že loteva lakota? Čips pa smoki pa tista čokolada z lešniki, ki ste jo danes kupili, ali pa sočne jagode, hamburger ter krompirček se vam zdijo odlična rešitev za potešitev te največje lakote, ki se vas loteva. Bodite previdni, vsa hrana ni prava izbira za prigrizek. Poglejmo, čemu se morate nujno izogibati. 

image

Klasika: večerni prigrizki

Verjetno ste že slišali, da ne bi smeli jesti vsaj 3 ure pred spanjem. Ampak ... kaj naj naredimo, ko nas med gledanjem noro dobrega filma zvije lakota? Takrat vsi planemo na slane in sladke prigrizke.

Premagajte občutek lakote!

Lahko premagate občutek te največje lakote – zahvaljujoč naravnemu zaviralcu apetita, Glukomanan Slim. Čisti glukomanan velja za enega najbolj učinkovitih izdelkov za izgubo telesne teže. Njegova vlakna imajo moč spužve, saj vas nasiti za dlje časa in tako prepreči neustavljive napade volčje lakote. Zato Glukomanan Slim imenujemo tudi super spužva v telesu, ki ulovi maščobe in upočasni njihovo absorpcijo.

Če se vseeno ne morete upreti ...

Glukomanan Slim vam bo povečal občutek sitosti, ampak če se vseeno ne morete upreti prigrizkom med gledanjem filma, to storite vsaj na zdrav način.

Hrana, ki se ji morate izogniti

Kateri hrani se morate preprosto izogniti? Tu je seznam 8 stvari, zaradi katerih boste težko zaspali, hkrati pa dobili še dodatne kilograme.

Kruh: hrana, polna z ogljikovimi hidrati, ki se ji morate izogniti zvečer, saj prinaša goro kalorij, ki jih ne boste mogli porabiti med spanjem.

Čips: kup kalorij in maščob, ki jih ne boste mogli pokurili pred televizijo.

Čokolada: odsvetujemo vam, da jeste čokolado zvečer, saj vsebuje tudi nekaj kofeina, ki vam bo povzročal težave pri spancu.

Sladoled: poleg tega, da vsebuje veliko kalorij, vsebuje tudi veliko maščob, ki slabijo prebavni proces.

Pica, krompirček in hamburger: moramo sploh kaj reči?

Žitarice: bogate so s sladkorjem, ki bodo ojačale maščobne blazinice na zadnjici, bokih in stegnih, in povečale nivo glukoze ponoči. Če se ne morete upreti, izberite polnovredne.

Našteli smo vse vaše najbolj priljubljene prigrizke pred televizorjem, mar ne? Tudi na našem seznamu se najdejo prav ti.

Kako se ubraniti lakoti?

Grickanje pred televizorjem ima poseben čar, pa vendar se mu moramo izogniti, če želimo izgubiti kilograme in ohraniti vitko linijo. Če je vaša težava tudi čustveno prenajedanje, imamo pravo rešitev. Glukomanan Slim vam bo pomagal ukrotiti čustveno prenajedanje ter vam dal občutek varnosti, posledično pa še pomagal pri izgubi teže.

Zdaj ga lahko naročite po izredni ugodni ceni. Če kupite paket 2x Glukomanan Slim, vam enega podarimo! Zgrabite priložnost Glukomanan Slim 1+1 GRATIS!