Redi in veča željo po alkoholu – kako?!

Čezmerno razraščena kandida lahko predstavlja hudo oviro pri izgubi odvečnih kilogramov. Kandida je kvasovka, naravno prisotna v vsakem človeškem telesu, kjer skrbi za nemotene prebavne procese. Težava nastane, kadar se čezmerno razraste. 

image

Čezmerno razraščena kandida:

  • sprva povzroči težave s prebavili (plini, napihnjenost itd.),
  • kasneje se težave odrazijo na celem telesu (utrujenost, glavoboli, težave s kožo, manko libida itd.).

 Več o simptomih razraščene kandide >>

Če želimo razumeti povezanost s čezmerno razraščeno kandido in večanjem telesne teže, se moramo usmeriti na hrano, ki spodbuja razraščanje kvasovke. Kandida se namreč “hrani” s sladkorjem in ogljikovimi hidrati. Tako se lahko kaj kmalu znajdemo v začaranem krogu: čezmerne količine sladkorja hranijo kandido, zato ga bo telo potrebovalo vedno več. 

Kvasovka ne bo zahtevala zgolj sladkorja, ampak še dodaten kvas, s katerim se bo še lažje hranila in večala.

Sladkor + kvasovke + alkohol

Mnogi imajo povečano željo za alkoholom, predvsem za pivom in vinom. Toda pozor; takšna želja morda nima nič opraviti s težavami z alkoholom, ampak gre zgolj za stanje razraščene kandide, ki zahteva povečan vnos sladkorja, kvasovk in alkohola.

Anti-kandida program bo zaustavil povečano željo za sladkorjem, ogljikovimi hidrati in alkoholom – tremi dejavniki, ki neposredno vplivajo na večanje telesne teže in nastanek mnogih zdravstvenih težav.

Program, ki zatira kandido, pomaga tudi pri upadu napihnjenosti, ki nam daje občutek “okroglosti”, čeprav ne gre nujno za povečano dejansko maščevje.  

Zahtevajte svoj anti-kandida program po izjemni ceni in škatlico Algae Power GRATIS pravočasno!  

Zatrite razraščeno kandido v 30-ih dneh:

  • S tremi prehranskimi dopolnili,
  • e-knjižico z dieto, nasveti in celovitim anti-kandida priročnikom,
  • e-podporo v času 30-dnevnega programa.