Rekreirajte se skupaj s Fat Out-om!

Trenutno Fat Out! podira vse rekorde – obožujejo ga tisti, ki so aktivni vsak dan in tudi tisti, ki se odpravijo vsaj 1x na teden na izlet v gore. Se še vedno sprašujete, zakaj je tako popularen?

Odgovor je enostaven - ker deluje! Uporaba je enostavna, 3 kapsule na dan odpravijo odvečne maščobe, kalorije in vam poleg vsega dajo dodatno energijo ter zmanjšajo apetit.

image

Kako deluje?

Fat Out je thermoburner, kar pomeni, da deluje preko dviga telesne temperature. S tem se maščoba topi hitreje in se pretvarja v energijo. Zaradi močnih in aktivnih sestavin nikakor ne smete prekoračiti priporočenega dnevnega vnosa, saj Fat Out! v le eni kapsuli vsebuje  L-karnitin, L-tirozin, kofein, B vitamine, zeleni čaj in kajenski poper. Kaj pa to sploh pomeni?

  • L-karnitin se aktivira šele med vašo telesno aktivnostjo (anaerobna ali aerobna vadba);
  • L-tirozin pomaga ohranjati mentalno in fizično koncentracijo v stresnih situacijah, prav tako pomaga pri depresiji in odpravlja stres;
  • kofein telo zalaga z dodatno energijo, povečuje vzdržljivost telesa in hkrati povečuje koncentracijo;
  • B vitamini skrbijo za hitrejšo presnovo ogljikovih hidratov, prav tako skrbijo za zdravo delovanje živčevja ter ohranjajo zdravo kožo;
  • zeleni čaj pospešuje metabolizem in spodbuja delovanje možganov in jeter;
  • kajenski poper je odličen za hujšanje. Odpravlja težave s prebavo, ožiljem, živčevjem in kostmi ter je odličen dodatek k popolnemu Fat Out!-u.

Pazite na prehrano

Ker Fat Out vpliva na presnovo, spodbuja metabolizem in telesu dvigne temperaturo, se odvečne maščobe izločajo ne le skozi urin, ampak tudi preko kože, z znojem. Zato je zelo pomembno, da v času, ko uživate Fat Out! pijete dovolj tekočine. Priporočamo uživanje vsaj 2 litrov vode na dan, saj boste le tako uspešni pri odvajanju znoja in odvečne maščobe iz telesa.

Paziti morate tudi na prehrano. Če uživate Fat Out!, to ne pomeni, da ste istočasno na zahtevno dieti... Ravno nasprotno! Telesu morate v tem času zagotoviti še več hranil, vitaminov in mineralov. Pomembno je, da jeste dovolj beljakovin (rdeče in belo meso, sveža zelenjava, ribe itd.) in tudi ogljikovih hidratov (polenta, polnozrnate testenine in divji riž). Le tako boste težo izgubljali na zdrav način, brez tveganja vrtoglavice in slabega počutja.

Dosezite njegovo maksimalno moč

Sestavina, ki je v Fat Out! kapsulah izredno pomembna in učinkovita je L-karnitin. Vendar se še bolj aktivira, ko se gibate, telovadite, hitro hodite... Spodbuja topljenje maščob in jih neposredno pretvarja v energijo. Namesto da se s prijateljico dobita na kavi in tortici, pojdita skupaj na hiter sprehod v park ali pa na bližnji hrib, kjer si brez slabe vesti lahko privoščita palačinko ali domači zavitek. Ko vam bo postalo čudno vroče, boste vedeli – aktiviral se je L-karnitin.  

3 pomembna pravila pri uživanju Fat Out kapsul:

  • Uživajte jih redno, 3 kapsule na dan;
  • pijte več kot 2 litra vode na dan;
  • prehranjujte se zdravo in jejte veliko sveže zelenjave in beljakovin.