Manj kilogramov, manjši obseg trebuha in prebava kot urca!

Nina Kos Čeplak, Jasmin Muratagić in Kaja Grašič so z nami delili izkušnje po razstrupljanju jeter s Hepafarjem. Danes njihova jetra normalno delujejo, ena od posledic, ki kaže na to, je tudi, da so shujšali. Njihova krvna slika je izboljšana, strahu pred tableti za povišan holesterol ni  več. Uredila se jim je prebava, ki spet deluje kot urca, konec je tudi težav z napihnjenostjo! Navdušenje je veliko!

image

Težave z jetri se kažejo med drugim v utrujenosti, povišanem holesterolu, nabiranju kilogramov in maščobnega obroča okoli trebuha, posledično tudi v nezmožnosti izgube kilogramov. Težave, ki so ji imeli Jasmin Muratagić, Nina Kos Čeplak in Kaja Grašič.

»Hepafar izdelke bi predvsem priporočal moškim, ki imajo večji trebuh. Če imate težave s težo in z maščobo okoli trebuha, je Hepafar res prava in predvsem učinkovita rešitev! JAZ SEM DOKAZ!« pravi Jasmin Muratagić iz Vrhnike, ki je prve rezultate opazil že po 1 tednu.

Izgubil je nekaj kilogramov ter zmanjšal delež telesne maščobe. »Vesel sem, a vseeno se zavedam, da je to šele prvi teden,« nam je Jasmin zaupal pred slabimi 3 meseci.

Danes je tam, kjer je želel: tehtnica mu končno kaže manj kot 90 kilogramov! Presrečen Jasmin Hepafar izdelke svetuje predvsem moškim, ki imajo, tako kot je imel on, večji trebuh.

Za mamice, ki se borijo s poporodno težo

Nina Kos Čeplak svetuje izdelke Hepafar vsem, ki želite odvečno težo, zlasti mamicam, ki se borite s poporodno težo. »Priporočam ga vsem, ki se počutite utrujene, nemočne, preobremenjene,« saj so za vašo utrujenost kriva jetra.

Po 3 mesecih krvne maščobe spravila v normalne vrednosti, zato strahu, da bi morala jemati zdravila za povišan holesterol ni več. Danes ima tudi lepše oblikovano postavo, saj je izgubila nekaj centimetrov okoli pasu in bokovznižala pa je tudi telesno težo. Nina je namreč odvečne kilograme pridobila med nosečnostjo, ki se jih po porodu zlepa ni znebila, niti ne z dietami. Danes ji je uspelo z izdelki Hepafar!

Utrujeni? Kaja vam svetuje Hepafar!

»Vsem, ki se spopadate z utrujenostjo, slabim počutjem, odvečnimi kilogrami, neurejeno prebavo, polagam na srce, svetujem, da preizkusite Hepafar in na lastnem počutje boste občutili rezultate,« je povedala nasmejana Kaja Grašič.

Kaja je zadnje čase precej bolj samozavestna kot prej, saj je s pomočjo paketa Hepafar tudi končno shujšala. Danes nosi nekaj konfekcijskih številk manjša oblačila kot prej razstrupljanjem. Poleg izgubljenih kilogramov pa je uredila tudi svoje težave s prebavo in napihnjenostjo.  

Kaja, Nina in Jasmin so uporabljali paket Hepafar. Želite podobne rezultate? Naročite paket Hepafar in se veselite rezultatov, ki jih sicer ne morete doseči!

Izbrani izdelki za vas