Sadni muffini

Sadni muffini

29. jan. 2016

Ko božanska sladica postane zdrava pregreha! Pomagajte si s Sensilab FOODS superživli.

Sestavine:

• 1 žlica Sensilab Foods bio Sladkorja kokosove palme,
• 2 jajci,
• 1 velika pomaranca,
• 2 jabolki,
• 1 banana,
• 100 g orešckov (indijskih, lešnikov, orehov …),
• 150 g suhih brusnic,
• 50 g Sensilab Foods bio Kakavovih zrn,
• 200 g pirine moke.

Priprava:

V posodi vmešajte sladkor z 2 jajcema, dodajte iztisnjen sok ene pomaranče, 2 naribani jabolki, zmlete orešcke, brusnicein kakavova zrna. Na koncu dodajte pirino moko in narahlo premešajte. Ce je masa pregosta, ji dodajte vodo. Pekac za muffine obložite z modelcki. V vsak modelcek najprej nadevajte žlico mase, nato malo zmeckane banane, nato zopet žlico mase. Modelcki naj ne bodo napolnjeni do vrha, saj masa med pecenjem naraste. Pecite 30 minut na 180° C. Muffine ohladite in postrezite.