2 pijači, s katerima bodo šli kilogrami drastično »dol«

Veste, da obstaja povezava med odvečno vodo, ki vam zastaja v telesu, in maščobo, ki se vam nabira na trebuhu in nogah? Če vaš limfni sistem ne dela, kot bi moral, vam bo odvečna voda, polna strupov in toksinov, povzročila napihnjenost in maščobne obloge na trebuhu in nogah. Žal se tega problema zlahka ne boste rešili. Niti s telovadbo. 

image

Limfni sistem, ki igra pomembno vlogo pri zastajanju odvečne vode, mora biti 100%, če želite raven trebuh in noge brez maščob ter celulita.

Preverite trebuh in noge, če imate …

Da vaš limfni sistem ne deluje, kot bi moral, lahko opazite, če imate na trebuhu in nogah maščobne obloge, v hudih primerih, ki pa niso redki, pa tudi v zateklih gležnjih, celulitu in zabuhlemu obrazu. Vse to močno upočasni shujševalni proces ali pa hujšanje celo onemogoči.

Zato, če imate na trebuhu in nogah veliko maščob, vaš trebuh pa je napihnjen, ukrepajte čimprej!

Pas, trebuh, obraz, gležnji so predeli telesa, ki so najbolj dovzetni za »hrambo« teh toksinov.

Imate maščobe na pasu, ki jih težko skrijete tudi s črno majico? Vam niti telovadba ne pomaga, zato vam vse bolj pada motivacija?

Vam zatekajo gležnji in obraz, ste nenehno zabuhli in napihnjeni?

Se vam zdi, da bi morali izgledati bolj vitki, vi pa delujete vse bolj debeli?

Odgovor na vaša vprašanja se skriva v vašem telesu!

Toksini vam »napihujejo« trebuh in maščobe na trebuhu ter nogah!

Zastaja vam odvečna voda, zato limfni sistem ne deluje optimalno. Skozi vaše telo krožijo toksini, ki se tako radi transformirajo v obliko napihnjenosti in maščob, ki se jih zlepa ne morete znebiti.

Ta odvečna voda je tako trdovratna, telo pa je ni sposobno izločiti. Tudi ne s peteršiljevim čajem, ki je znan diuretik, niti ne s telovadbo. Kratkoročno že, a odvečna voda, posledično tudi maščoba bo presegla prvotno vrednost. Vaša limfa, ki je zaslužna za izločanje odvečne vode, deluje, kot bi imela več kot 70 let.

Končno je tu preverjena rešitev!

Imamo pa dobro novico: napitek, ki vsebuje učinkovino CactiNea™ so razvili tuji strokovnjaki v sodelovanju z ženskami, ki so imele enake težave, in napitek z znanimi kurilci maščob, kot so ekstrakt zelene kave, semen kole z naravnim kofeinom, ingverja in vitamina B3, je rešitev za maščobe na trebuhu in nogah.

Napitka vam bosta pomagala izločiti odvečno vodo, pospešiti limfo in s tem hitreje kuriti maščobo, ki se vam nalaga že toliko let.

Z napitkom WaterOut in BootBurn: 

  • izločili za 27% več odvečne vode in toksinov iz telesa,
  • izboljšali presnovo,
  • pripravili telo na pospešeno kurjenje maščob na trebuhu, nogah in zadnjici – tudi BREZ vadbe!
  • izgubili prve kilograme že v nekaj dneh

Paket priporočamo vsem, ki …

Paket WaterOut in BootBurn INTENSIVE je prava rešitev za december, ko želite čim prej izgubiti kilograme in kuriti maščobo! Znebite se napihnjenega trebuha, topite maščobe v mirovanju in shujšajte samo v 2 tednih!

Zdaj po posebni akciji, kar -25%! Pohitite, zaloge že zmanjkuje!