Sara Zavernik: »Krema mi je res všeč!«

Veliko sem slišala o UNDO kremi, ki je namenjena več starostnim skupinam, predvsem pa je njen glavni prodajni slogan anti-aging učinek. Kremo sem zasledila v vseh možnih medijih in definitivno sem jo želela preizkusiti med mojim potovanjem v London, ker je ključno, da je med potovanji koža vedno navlažena.

image

Odlična za nego na potovanju

Kremo sem dejansko začela uporabljat z istim dnem, ko sem odpotovala v London. Na potovanjih je moja koža totaln kaos!! Od tega, da je izsušena do tega, da dobivam mozolje in milion drugih problemov, ki jih nimam (skoraj) nikoli doma. Enostavno takoj reagira na kakršno koli menjavo okolja.

Moja koža je po naravi mešana in zelo občutljiva, kar me pri izbiri krem nenormalno ovira, ker me dejansko skoraj vsaka krema vsaj malo draži.

Kot sem že v enih prejšnjih postov omenjala, naj bi bilo dobro, da s 25. letom starosti začnemo uporabljati en izdelek z anti-ageing učinkom, kar je tudi moj glavni razlog za uporabo anti-aging kreme za obraz.

Moja izkušnja z UNDO kremo

Embalaža je meni osebno ena od ljubših, saj sem jo z lahkoto spravila v kakršno koli luknjo, ki mi še je ostala v (pre)polnem kovčku.

Krema ima zelo prijeten vonj in le redko kdaj mi katera krema res lepo diši, obenem pa ni preveč odišavljena.

Krema je super mazljivane pušča kakšnih koli madežev in se vpija nenormalno hitro. Mogoče tudi toliko bolj, ker je moja koža dosti bolj dehidrirana med potovanji.

image

Ni več zategnjenega občutka na obrazu

Uporabljala sem jo zjutraj in zvečer. Koža je po nanosu res fajn mehka (tudi še dolgo časa po nanosu) in ni tistega zategnjenega občutka na obrazu.

Res je, da še nekih groznih gub nimam (čeprav se meni vsaka moja guba zdi kot Postojnska jama), ampak sem videla male spremembe pri tistih manj globokih gubicah po dveh tednih uporabe in tudi koža je bila dosti bolj sijoča in manj dehidrirana.

Vseeno pa se mi zdi, da učinek vsake kreme vidim šele ob konstantnem nanašanju na očiščeno kožo zvečer pred spanjem, saj je zjutraj takoj jasen občutek na koži po tem, ko se je krema že vpila in začela učinkovati na koži.

Komu priporočam kremo?

Kremo bi priporočala tistim, ki si res želijo bolj zdrav videz kože, želijo preprečiti nastajanje gub, kot tudi “odstraniti” že nastale gubice in pa navlažiti svojo kožo.

Naroči svojo UNDO kremo tukaj:


image

Izbrani izdelki za vas