Je ščitnica kriva za vaše kilograme?

Predstavljajte si, da ste stari 36 let. Morda je to več, kot jih imate, ali pa manj. V tej zgodbi to niti ni bistveno. Odpravite se k zdravniku, ki vam sporoči slabe novice. Odkrili ste razlog za vaše slabo počutje, utrujenost, zaspanost, nenehno pridobivanje kilogramov. Kmalu spoznate, da slabe novice vendarle niso tako slabe.

image

Vaša diagnoza je premalo delujoča ščitnica. Do nje ste prekorakali kar nekaj let. In žal tudi kar nekaj kilogramov. Končno veste, zakaj nobena dieta ni delovala tako, kot bi morala. Prijateljica je med dieto izgubila vsaj 3 kilograme, vi … vi pa ste jih le dodali.

Sliši se noro, mar ne?

Nič, kar poskusite, ne učinkuje. Postali ste pravi preizkuševalec diet, vsem pa lahko nadete oznako »Ni delovalo.« Bili ste na najbolj strogih dietah, a tudi te so bile zaman. Kako lahko drugim uspe, vam pa ne?

Odločite se, da boste poskusili po naravni poti. Zdravnik vam je povedal, da imate premalo delujočo ščitnico – težavo, ki jo zmorete prebroditi. Ker imate željo in voljo!

Podobno se je zgodilo tudi 50-letni Ljubljančanki Marjetki. Spopadala se je z različnimi težavami, od utrujenosti, zaspanosti tekom dneva in strastni želji po sladkem. Kilogrami so se kar kopičili. Tudi ponoči se ni uspela spočiti, zato so bila jutra še toliko bolj naporna. Morda njene težave zvenijo kot vaše.

Zgodbo, ki jo je spremljala več let, je zaključila sama. Izdelek TiroLux ji je dobesedno spremenil življenje. »Izdelek TiroLux jemljem dober teden in spremembe so neverjetne. Ponoči se dobro naspim in čez dan nisem več utrujena in zaspana. Tudi želja po sladki hrani je čudežno minila,« nam je zaupala.

Kaj za vas pomeni premalo delujoča ščitnica?

Prepoznate jo po močni utrujenosti, ki se lahko pojavi že ob najmanjših naporih. Redni spremljevalec so tudi težave s koncentracijo, zaprtje, krhki nohti, suha koža, bolečine v mišicah, zabuhel obraz in nepojasnjeno pridobivanje kilogramov. Naj dodamo, da se simptomi, ki kažejo na težave s ščitnico, ne kažejo vedno na enkrat.

Če ščitnica ne deluje, kot je treba, se lahko zniža bazalni metabolizem, kar pomeni, da porabimo manj kalorij, s tem pa se v telesu začne kopičiti maščoba.

TiroLux, naravni izdelek, ki podpira optimalno tvorbo ščitničnih hormonov na naraven način, deluje prav na tem mestu: pospešuje metabolizem in na povsem naraven način pomaga pri ohranjanju telesne teže. Kot pravi Marjetka, izboljša tudi telesno počutje in prežene utrujenost.