Se počutite kot balon? Ni čudno, da ne shujšate

Ste pojedli samo majhen, ampak res majhen prigrizek in se vam je trebuh takoj napihnil? Se nikakor ne morete rešiti okroglega trebuha, čeprav jeste kot miška? Vas že sprašujejo, ali ste noseči? Imate občutek, da vas bo razneslo? Velika verjetnost je, da vam v telesu zastaja voda.

image

Tako kot je voda ključna za vsako mini celico v našem telesu, tako je lahko tudi nadležna, če se noče premakniti ven iz telesa. Paradoksalno pa je, da se je boste rešili tudi tako, da boste več pili!

Voda zastaja v telesu = toksini zastajajo v telesu

Vzrokov za zastajanje vode v telesu je več (hormonske spremembe, preveč soli v prehrani, procesirana hrana, premalo zaužite tekočine, pomanjkanje spanca, stres …), nekaj pa je kristalno jasno: če se najprej ne boste rešili odvečne vode, bodo vaša prizadevanja za hujšanje obsojena na propad.

Torej, če se počutite napihnjeno in zabuhlo, je prvi korak odvajanje odvečne vode. In mimogrede, ta stoječa voda je polna toksinov, ki sproti nastajajo v telesu. Spravite tudi njih ven iz sebe! Vaš pas bo takoj ožji, počutje fenomenalno, videz pa pomlajen! In vrata do izgube dodatnih kilogramov se bodo na široko odprla.

Kako najhitreje odplakniti odvečno vodo in zabuhlost?

Zapovedi zdravega življenjskega sloga že poznate, tako da jih ne bomo ponavljali. Lahko pa uporabite tudi trike naših babic, ki jih je izpopolnila sodobna znanost: dobra stara zelišča ter rastline iz gozda ali s travnikov. Naravnega pristopa do odvajanja odvečne vode smo se lotili tudi pri linij Slimmium, ko smo oblikovali 24-urno podporo drenaži telesa in hujšanju: dnevne napitke WaterOut STRONG in nočne kapsule WaterOut STRONG Night.

Vsebuje najboljšo mešanico sestavin iz narave, ki:

    • dokazano spodbujajo telo, da izloča odvečno vodo,
    • spodbujajo prebavo in podaljšajo sitost,
    • podpirajo naravni mehanizem čiščenja telesa,
    • zagotavljajo več energije,
    • z izjemno visoko vsebnostjo antioksidantov prispevajo k zaščiti celic pred škodljivim delovanjem prostih radikalov,
    • sodelujejo pri hitrejšem kurjenju maščob.