Se želite znebiti gub - zares?

Zagotovo ste že videle ali na lastni koži poskusile kakšno od pregrešno dragih krem ali serumov, ki obljubljajo popolno odpravo gub, sijočo in spočito polt. Kreme do neke mere sicer pomagajo, predvsem navlažijo in zaščitijo kožo pred zunanjimi toksini in sončnimi žarki. Če pa si želite resne rezultate, se bo treba lotiti od znotraj.

image

Zanesljiva pomoč od znotraj, za manj denarja

Kolagen je naravno prisoten v naši koži. S staranjem se kolagenske niti vedno bolj razgrajujejo in vedno slabše obnavljajo. Posledica tega je, da koža postane neelastična, mlahava, pojavijo se vedno bolj izrazite gube. Obnova kolagenske mreže mora biti hitra in učinkovita, da ne pride do poslabšanja kakovosti kože. 

Več vrst kolagena

Da, na trgu obstaja več vrst kolagena, ki se prodajajo v najrazličnejših oblikah. Od oplemenitenih voda, kapsul, koncentriranih napitkov, celo bombonov. Najpogosteje je kolagen pridobljen iz govedine in svinjine. Če vas to odvrača, lahko posežete za naravnim morskim kolagenom NatiCol®. NatiCol® je patentiran, visokokakovosten morski kolagen, brez kalorij, ogljikovih hidratov in konzervansov. Nima vonja ne okusa in kar je najbolje, stopi se tudi v hladni vodi ali soku po vaši izbiri. 

6 razlogov za naravni kolagen NatiCol®

1. Kolagen nadomesti 30% beljakovin (proteinov) v telesu

Po 25 letu se kolagenske niti vedno slabše obnavljajo – v kakovosti in količini. Razgradnja in vse počasnejša obnova kolagena vpliva na videz kože, slabše stanje kosti in posamezna tkiva. Koža izgublja elastičnost in polnost. NatiCol® prepreči “propadanje” kolagenskih vezi z ustreznimi aminokislinami, ki so nujne za obnovo kolagena.

2. Zakaj NatiCol® deluje bolje od govejega ali svinjskega kolagena

Odgovor je preprost. NatiCol® vsebuje biorazpoložljive peptide, ki se, glede na študijo, asimilirajo bolje od ostalih vrst kolagena in s tem delujejo bolje.

3. Čiste beljakovine, brez ogljikovih hidratov in kalorij

NatiCol® vsebuje ključne aminokisline, ki jih potrebujejo naša telesa (koža, sklepi, kosti …).  

4. NatiCol® deluje dokazano

Dvojno-slepa študija, izvedena na ženskah med 50 in 70 letom starosti, je po 6 tednih dnevnega uživanja 10 g NatiCol® kolagena pokazala: 

  • vlažnost kože se je izboljšala za 23%,
  • reliefnost se je zmanjšala za  9.4%,
  • elastičnost kože pa povečala  23.7%.

5. Ne samo na obrazu, ampak celem telesu

NatiCol®, v nasprotju s kremami, delujejo na izboljšanje videza kože celega telesa. Kolagen je prisoten po celem telesu in z oralnim uživanjem preide v vsa kolagenska tkiva v telesu. 

6. Stranke so zadovoljne

Kaj so nam zaupale zadovoljne uporabnice iz italijanskega Sensilaba (sensilab.it)?

"Odličen izdelek. Uživala sem ga 45 zaporednih dni. Nekateri so me celo vprašali, če sem si privoščila botox … Moja koža je videti fantastično. Ne samo na obrazu, ampak po celem telesu. Hvala!”  Alice Mezzadri 

"Odličen izdelek, priporočila bi ga vsem prijateljicam in kolegicam." Maria Luisa Vianello 

Preizkusite še vi moč SkinLift Collagena, ki vsebuje patentirano formulo NatiCol®

SkinLift collagen vsebuje edinstveno kombinacijo morskega kolagena NatiCol, ter vitamina C in cinka, ki sta pomembna kofaktorja pri sintezi kolagena.  

Z rednim uživanjem izdelka SkinLift collagen pripomoremo k: 

  • boljši kakovosti kolagenske mreže kože in
  • močnejšim nohtom

Z morskim kolagenom (ki je primeren tudi za vegetarijance), koži zagotovimo nadomestni vir kolagena tipa 1, ter hkrati spodbudimo njegovo naravno nastajanje. Koža je tako bolj elastična in prožna, ohranja vlago, zmanjša pa se tudi vidnost izraznih linij in gub. SkinLift collagen ugodno vpliva tudi na lase, ki so bolj sijoči ter nohte, ki postanejo trdni in močni.

Posebnost morskega kolagena NatiCol:

  • hidroliziranan morski kolagen visoke čistosti (95%),
  • 100% naraven vir kolagena tipa 1, 
  • visoka biološka razpoložljivost in hitra absorpcija v telo, 
  • primeren za ljudi na dieti, saj ne vsebuje maščob ali ogljikovih hidratov,
  • brez vonja in okusa in odlična topljivost v hladni vodi.