NA POMOČ: Sem na tleh!

Poznaš tisti občutek, ko se že dneve nisi dobro naspala, urnik je že zadnjih 10 dni natrpan, kava ti več ne pomaga, v želodcu ti je slabo, glava te boli, napihnjena si, ravnokar boš zbolela, počutiš se kot kup nesreče, toda čaka te še dolg seznam obveznosti?  

image

Vse se zavedamo, da so najboljše orožje zoper takega stanja zdrava prehrana s poudarkom na svežem sadju in zelenjavi ter redna vadba, ki zagotavlja vitalnost, dobro počutje in zadostno raven energije.

Vendar ženske nismo roboti in tako je tudi prav! Včasih je preprosto nemogoče zadovoljiti potrebe bližnjih, dati vse od sebe na delovnem mestu in sočasno še skrbeti zase in svoje dobro mentalno ter fizično zdravje.

Pač ne gre in čas je, da se s tem nehamo obremenjevati – zdaj in za vedno!

Skrivnost se skriva v sadju!

Da, tako preprosto je. Najboljši nasvet za vse, ki jim primanjkuje energije, motivacije, čutijo, da se jih nekaj loteva in so »na tleh« se glasi: Povečajte vnos svežega sadja!

Sadje med obroki, sadje za zajtrk!

Narezano sadje ne jemlje veliko časa za pripravo, hitro se ga spakira v posodico za v službo ali šolo in kar je najbolje, predstavlja odličen prigrizek med obroki. Sedaj boste zaskrbljeno vzdihnile: »Ampak sadje vsebuje ogromno kalorij!« Do neke mere to drži in včasih se ga velja izogibati, predvsem na dietah, kot je tista z nizkim vnosom ogljikovih hidratov.

Toda pomislite, narezan ananas, grozdje in jabolka namesto visoko kaloričnega sendviča, oropanega vseh hranil? Odgovor je na dlani, kajne?

Več o kaloričnih vrednostih sadja » 

Dobrobiti sadja

Premišljeno sestavljena sadna solata za zajtrk daje ogromno dobrega za celotno telo. Če jih do sedaj še nisi zajtrkovala, je morda čas, da začneš!

Vitamini, minerali in ostala hranila, ki jih bo telo prejelo iz različnega sadja bodo:

 • preprečili lepo število bolezni,
 • okrepili imunski sistem in
 • povečali raven energije.

Z drugimi besedami povedano; gotovo imaš v službi ali šoli tisto damo, ki vedno žari, je polna energije in njeni lasje so videti kot iz filma! Povprašaj jo, kaj počne in hitro boš ugotovila, da je sadje njen spremljevalec številka 1.

Sadje daje drugače kot kava.

Da se razumemo, s kavo ni nič narobe, ampak kofeinsko pretiravanje ni še nobenemu prineslo nič dobrega, razen glavobola, šumenja v glavi, povečan srčni utrip, še večjo izčrpanost in želodčne težave!

V sadju lahko uživaš na 1001 način, v solatah z grškim jogurtom in medom, v obliki stisnjenih sokov, zmešančkev (poskusi jih s kokosovim mlekom!) …

Sadje kot odlični antioksidanti

Antioksidanti so tisti, ki ščitijo telo od prostih radikalov, odstranjujejo toksine iz telesa in ga s tem ohranjajo zdravega in lepega. Posamezni strokovnjaki s področja zdravega prehranjevanja priporočajo uživanje od 5 do 10 različnih vrst sadja sočasno. Zakaj? Ker antioksidanti iz ene vrste sadja delujejo v kombinaciji z drugimi neizmerno bolje.

Zato smo jih okrepili z dodatkom kombinacije naravnih koncentratov 11 vrst sadja in 11 vrst zelenjave

ALL IN A DAY Multivitamin for Women še posebej priporočamo ženskam, ki:

 • si želijo kombinacije naravno pridobljenih vitaminov, mineralov in antioksidantov, za ohranitev njihovega zdravja,
 • potrebujejo podporo za ohranitev lepe in napete kože, brez vidnih znakov staranja, ter kakovosti nohtov in las,
 • želijo uravnati delovanje ščitnice in omiliti težave, ki izvirajo iz neustreznega delovanja ščitnice,
 • so pogosto pod stresom in živijo hiter tempo življenja,
 • se soočajo s pomanjkanjem energije in pogosto utrujenostjo …

Zavedamo se potreb ženskega telesa. Zato smo izbrali najboljše sestavine kar jih ponuja mati narava, in razvili ultimativen multivitaminski izdelek primeren posebej za ženske. 

Poleg izvlečkov 11 vrst sadja in 11 vrst zelenjave so v kapsulah še prisotni:

 • B kompleks pridobljen iz ekstrakta gvajave, bazilike in limonine lupine, ki združuje kombinacijo vitaminovB1, B2, B3, B5, B6 in B9,
 • magnezij iz čiste morske vode, ki prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti po dolgih in napornih dneh,
 • vitamin C iz plodov šipka, ki je eden izmed ključnih elementov tvorbe kolagena in tako poskrbi za gladko in napeto kožo, 
 • naravni selen, ki poskrbi za optimalno delovanje ščitnice, ki igra pomembno vlogo pri izločanju mnogih hormonov,
 • resveratrol iz rdečega grozdja, ki predstavlja najmočnejši antioksidant za varovanje zdravja srca in ožilja in
 • vitamin E, ki v kombinaciji z vitaminom C pripomore k varovanju vsake celice vašega telesa pred negativnimi učinki prostih radikalov.

Izjemna ponudba za naše bralke: 2 škatlici s 25% popusta »