Sensilabova strokovnjakinja za hujšanje odgovarja

Sezona hujšanja je v polnem teku, zato smo se odpravili v eno izmed Sensilabovih trgovin misli Zdravo, kjer smo o težavah z debelostjo Slovencev govorili s svetovalko za hujšanje uni. dipl. Polono Zbašnik, ki že več let svetuje ljudem, ki imajo težave s prekomerno telesno težo.

image

V Sloveniji je po statistiki predebelih že 30% Slovencev. V čem po vašem mnenju tiči razlog za to?

Res je, vsako leto statistično beležimo več debelih ljudi. Razlog se skriva predvsem v hitrem tempu življenja in uživanju močno predelane in hitro pripravljene hrane. Predelana hrana, kot so pecivo, piškoti, kruh, testenine itd. je pri pridelavi podvržena visokim temperaturam, ki uničijo vitamine, minerale, vlaknine in ostale mikro nutriente. To pomeni, da uživamo predvsem prazne kalorije brez kakovostnih hranil, hkrati pa se od takšne hrane redimo. 

Podjetje Sensilab ima bogate izkušnje na področju shujševalnih izdelkov. Verjetno se vsakodnevno srečujete z ljudmi, ki želijo shujšati, pa jim to nikakor ne uspeva?

Res je. V trgovini Sensilab misli Zdravo se vsak dan soočamo s problemom debelosti. K nam ljudje pogosto pridejo tudi zgolj po nasvet, saj je naše osebje specializirano za področje zdravega življenja. Na področju hujšanja smo že pravi strokovnjaki, saj se – kot rečeno – redno ukvarjamo s strankami, ki so poskusile že praktično vse možne diete in bile na robu obupa, preden so prišle do nas. Teh zgodb je res ogromno. Sensilab ima svojo proizvodnjo v Sloveniji, kar nam omogoča da sledimo vsem svetovnim trendom na področju hujšanja, hkrati skrbimo, da imamo na trgu lansirane res najbolj učinkovite izdelke za hujšanje. Le z lastno proizvodnjo lahko slediš svetovnemu trendu na tem področju, saj je razvoj hujševalnih učinkovin v velikem porastu. 

Pred kratkim ste lansirali nov izdelek za hujšanje SlimCut. V čem je njegova posebnost?

SlimCut je res novost na slovenskem tržišču, medtem ko njegova glavna učinkovina že osvaja tržišče Velike Britanije in ostalih evropskih držav. Gre za izdelek, ki je popolnoma prilagojen sodobnemu človeku, ki nima časa za kuhanje, za vsakodnevno telovadbo, za pretirano ukvarjanje s samim seboj ... Izdelek namreč deluje tudi brez spremembe življenjskega sloga, kar pomeni da z njim uravnavamo telesno težo, četudi ne telovadimo in nismo na dieti.

Kot zagovorniki zdravega načina življenja pa vseeno poudarjamo, naj se uporabniki kapsul vsaj malce potrudijo z zdravo prehrano in redno vadbo – četudi je to le 15 minut na dan. SlimCut ima sicer dokazane učinke, četudi nič ne spremenimo, a prav zato se splača v času jemanja SlimCut sprejeti vsaj par zdravih sprememb in s tem toliko bolj povečati rezultate.

Se pravi SlimCut klinično dokazano deluje?

Drži. Učinkovitost izdelka je dokazana z dvojno-slepo, randomizirano, s placebom kontrolirano klinično raziskavo, kar pomeni da za njo stoji etična komisija, ki ne dovoljuje kakršnihkoli prirejanj rezultatov. Rezultati raziskave so pokazali, da SlimCut

  • znižuje telesno težo,
  • zmanjšuje obseg bokov in pasu ter
  • deluje na treh nivojih hujšanja.
  • In to ob nespreminjanju življenjskega sloga.
  • Hkrati pospešuje tudi prebavo,
  • topi maščobne obloge ter
  • pomlajuje metabolizem.

Woow, pomlajuje metabolizem?

Povprečna ženska se v odrasli dobi zredi za okrog 700 g na leto, kar pomeni da do svojega 50. leta pridobi okoli 19 kg, če se ne upre podivjanim hormonom, izgubi mišic in stresu, ki upočasnjujejo njen metabolizem. Vendar pa nabiranje tovrstnih kilogramov ni neizogibno, če se odzovemo pravočasno in se odločimo, da bomo svoj metabolizem pomladili. SlimCut kapsule so prvi izdelek na tržišču, ki pomlajuje metabolizem in s tem omogoča spontano izgubo kilogramov!

No to pa je NOVOST na tržišču. Kako pa je s počutjem v času uživanja SlimCut-a? So kakšna posebna navodila v kakšnem obdobju naj se stranka loti hujšanja s kapsulami SlimCut?

Hujšanje s SlimCutom je v primerjavi z ostalimi izdelki za hujšanje prava milina. Namreč veliko ljudi v času hujšanja tarna nad slabim počutjem in nizko energijo. SlimCut vsebuje patentirano mešanico 22-ih sadnih in zeliščnih koncentratov, ki poleg tega da pospešeno kurijo odvečne kalorije, telo polnijo z energijo in dobri počutjem. Po študiji sodeč se vitalnost organizma po uporabi izboljša kar za 53 odstotkov.

Izdelek SlimCut torej ne potrebuje nikakršne spremembe življenjskega sloga in popolnoma samostojno topi kilograme?

Drži. Seveda, pa so učinki Slimcuta in sočasne 15-minutne telovadbe dnevno še toliko boljši. Tudi na to smo mislili, zato se lahko vsaka stranka ob nakupu izdelka SlimCut prijavi na brezplačno video vadbo, ki jo lahko izvaja doma – dovolj je že 15 minut na dan. Poleg tega prejemajo tudi osebni dnevnik hujšanja ter brezplačni nutricistični nasvet. Tako lahko vsaka ženska ali moški v udobju svojega doma poskrbi za svojo postavo in letos ponosno obleče kopalke. Baje bo dolgo poletje. ;)