Svet ni fer. Ženske nismo samo manj plačane, tudi shujšamo težje!

To, kar bi evolucijski biologi poimenovali uspešna prilagoditev na okolje, mi poimenujemo krivica! Pač, hrane nekoč ni bilo v izobilju, zato je žensko telo sprogramirano, da hitro pospravi v zaloge vsak odvečen grižljaj. Ampak ni vse tako črnogledo. Preverite, kako je Urški Kovačič iz Ljubljane uspelo izgubiti 2 konfekcijski številki »čez noč«.

image

Danes je hrane prepogosto preveč, maščoba na bokih, stegnih in okrog trebuha pa tudi ostaja. In mi v tem ne vidimo nobenega smisla.

Zakaj ženske kopičijo maščobo predvsem okrog bokov in stegen?

Ženske, ki so v prazgodovini lahko kopičile več maščobe na bokih in stegnih, so imele večje možnosti za zanositev in uspešen porod. Pri tem, kam se usmerja maščoba, imajo glavno besedo hormoni. Pri ženskah je to estrogen, pri moških pa testosteron.

Zato ženske, pri katerih estrogen ni v ravnovesju, prihaja do kopičenja maščobe predvsem okrog trebuha (oblika jabolka).

Zakaj ženske težje shujšamo kot moški?

Ženske imamo v povprečju enkrat več maščobe v telesu kot moški, saj je naše telo prilagojeno rojevanju. To pomeni, da smo takoj v slabšem položaju v primerjavi z moškimi, saj mišice v telesu kurijo 2,5x več kalorij kot maščoba.

image

Kako je Urška izgubila 2 konfekcijski številki »čez noč« in si povrnila samozavest?

Urška je bila med prvimi, ki je preverila delovanje novih kapsul AdipoSlim z XXL močjo. »Največje veselje sem doživela, ko sem lahko oblekla krilo, ki ga pred novim letom niti slučajno nisem mogla zapeti,« je navdušena Urška.

AdipoSlim z XXL močjo je idealna rešitev za ženske, saj takoj za 33 % poveča porabo maščob in za 50 % zmanjša trebušno maščobo po 12 tednih jemanja. Njegova učinkovitost temelji na najnovejših dognanjih o delovanju fitohranil, kot so antocianini iz rdečih pomaranč, katehini iz zelenega čaja in kapsaicin iz kajenskega popra v kombinaciji z vitaminom B6, ki skupaj pospešijo kurjenje maščob.

Adijo odvečna maščoba!

Naročite AdipoSlim z XXL močjo po akcijski ceni >>