Shelley: Stres mi več ne pride do živega

Shelley je 41-letna socialna delavka iz Velike Britanije. ”Sem ženska z oblinami in nosim konfekcijsko številko 42. Ko sem pred 6 leti postala socialna delavka, sem pridobila veliko kilogramov. Pred tem sem delala v bolnišnici, kjer sem bila vedno v gibanju, zato večjih težav nisem imela.”

image

Odvečni kilogrami pa so začeli obremenjevati Shelley, saj je bila večkrat brez energije. Glavna krivca za odvečne kilograme sta bila povečan apetit in nenehna želja po sladkem, ki sta se pojavila zaradi stresa na delovnem mestu. ”Moja teža me moti, ampak se trudim, da telovadim vsaj nekajkrat na teden. Po stresnem dnevu v službi pa mi primanjkuje motivacije, kar se zgodi precej pogosto!

Nato pa je prišla pomoč

Med iskanjem izdelka, ki bi pomagal pri pomanjkanju energije in nadzorovanju teže, je prijateljica naletela na AdrenaLux: ”Za AdrenaLux sem se odločila predvsem zaradi naravnih sestavin.

Sprememba že po nekaj dneh

”Že v nekaj dneh po začetku uporabe sem opazila, da pozitivno vpliva moje razpoloženje in koncentracijoKapsule uporabljam že 1 mesec in lahko rečem, da imajo pozitiven učinek. In opazila nisem nobenih stranskih učinkov!"

AdrenaLux je spremenil Shellyjino življenje, saj se zdaj uspešneje spopada s stresom in lažje nadzoruje svoj apetit.

Moje delo lahko hitro povzroči izgorelost, vendar opažam veliko razliko v tem, kako se počutim takoj zjutraj, čez dan ostajam osredotočena ... Zares priporočam ta izdelek.

AdrenaLux - Naravna podpora nadledvični žlezi brez hormonov, ki pomaga uravnavati raven kortizola.

  • uravnava telesni in fizični stres
  • izboljša spanec
  • olajša hujšanje
  • izboljša osredotočenost in razpoloženje
  • z ekstrakti ašvagande, sibirskega ginsenga, prave kamilice, črnega popra in vitaminom B5.


Stopite na pot do zdravega in zadovoljnega življenja! Svetovalnica za boljše počutje Sensi Vital ponuja brezplačne meritve in osebno svetovanje. Za več informacij in prijavo kliknite TUKAJ »

Izbrani izdelki za vas