Shujšajte in izpolnite novoletno zaobljubo

Ste se 1. januarja odločili, da boste shujšali, pa te obljube še kar niste izpolnili? Zdaj je zadnji čas, da to storite. Kako? V treh korakih: z gibanjem, zdravo prehrano in afriškim mangom.

image

Afriški mango, ki zmanjša lakoto in stopi maščobne blazinice, je tudi v kapsulah MangoFit, shujševalnem naravnem dodatku letošnjega leta. (Foto: 123rf.com)

 

Hujšanje je naraven proces

Odvečni kilogrami so telesu breme. Pomagajmo mu in shujšajmo, a na zdrav način.

Naraven in zdrav zaviralec apetita je tudi afriški mango. Da je ta topilec maščob, ki zmanjšuje občutek lakote, postal svetovno znan, sta poskrbela Oprah Winfrey in njen priljubljeni zdravnik Dr. Oz

Oprah je shujšala z afriškim mangom

Kar pomnimo, se Oprah bori s svojo prekomerno težo. To usodo pa je spremenil Dr. Oz, ko ji je v njeni oddaji predstavil eksotični sadež, katerega peška vsebuje snovi, ki močno

  • vplivajo na človeško telo tako, da ne čuti lakote,
  • poleg tega pa tudi zmanjšuje raven maščob v telesu. 

Hujšanje v mirovanju

Koščica afriškega manga namreč vsebuje učinkovino, ki vpliva na hormonleptin, ki je kriv, da smo lačni. Afriški mango njegovo raven znižuje, zatolahkote ne čutimo, oz. je naša potreba po hrani manjša.

Poleg tega afriški mango vpliva tudi na povečano proizvodnjo hormonaadiponektina, ki izboljša občutljivost na inzulin, zaradi česar pokurimo več maščob.

Zaradi teh dveh lastnosti afriški mango deluje na človeško telo in njegovo izgubo teže ter maščob tudi, kadar se ne gibljemo. Lahko bi rekli, da lahko z afriškim mangom hujšamo tudi, ko spimo. 

Hujšanje, kot je prav

Klinične študije so dokazale, da afriški mango deluje tako da:

  • Znižuje odstotek maščob v telesu
  • Znižuje lakoto
  • Pomaga pri zniževanju holesterola
  • Zmanjšuje obseg pasu

Vsekakor pa je priporočljivo da, če želimo shujšati na resnično zdrav in naraven način, stavimo na aktivno življenje in zdravo prehranjevanje. Naravne snovi, kot je afriški mango pa bodo naš trud odlično nadgradili, povzročili, da bomo svoje novoletne zaobljube izpolnili hitreje, brez napora, učinki pa bodo dolgoročni.

Afriški mango pri Sensilabu najdete v kombinaciji z zelenim čajem in gvarane, in sicer v izdelku MangoFit. Izdelek, ki je navdušil Slovenijo, močno zavira apetit, hkrati pa pospešuje prebavo. Pozitivni učinki diete z afriškim mangom se pokažejo že po enem mesecu uporabe.

Izbrani izdelki za vas