Shujšajte po liniji najmanjšega odpora

Sliši se dobro, a ne? Verjetno najprej pomislite, da se sliši celo predobro, da bi bilo res. Ampak zakaj bi bilo treba za vse dobre reči v življenju trpeti oziroma se odrekati? In ni vam treba. Prav s tem v mislih smo iskali rešitve, ki to omogočajo, in sestavili naslednji Slimmium program. Kako deluje? 

image

Temelji na 2 izjemno učinkovitih pristopih do hujšanja:

  • zmanjša kalorično vrednost jedi, ki jih imate najraje, a najbolj redijo: mastnih in sladkih živil. To omogočajo Slimmium kapsule.
  • nauči vas hitro skuhati polnovredna, vitka in nadvse okusna živila + prepoznati optimalno količino hrane, če želite hujšati. To ponuja Slimmium prehranski načrt.

Slimmium kapsule – zmanjšajte absorpcijo maščob in škroba

Marsikomu je največja ovira pri hujšanju ideja odrekanja najljubši hrani, ki je običajno tudi najbolj kalorična: najrazličnejše sladkarije, ocvrt krompirček, testenine, pica, burek, njoki, cmoki … mastno in slastno.

Prav zato smo razvili kapsule Slimmium, inovativen izdelek na osnovi naravnih učinkovin, ki blokira absorpcijo maščob in škroba za več kot polovico. To pomeni, da vaše telo lahko uporabi manj kot polovico zaužitih maščob in škroba, preostanka pa ne more. Kar nadalje pomeni, da ste razpolovili kalorično vrednost jedi. Zelo dober začetek hujšanja, a ne? Brez sprememb življenjskega sloga in brez odrekanja.

Slimmium prehranski načrt – ko gurmanski užitki ne izključujejo vitke linije

Super je, da imate v rokah tako močno orodje, kot so kapsule Slimmium, saj vam dovoljujejo pregrehe  brez slabe vesti (oziroma novih maščobnih blazinic na bokih, zadnjici ali trebuhu).

Še boljše – tako za vašo linijo kot za zdravje na dolgi rok - pa je, če se naučite si pripravljati hitre, polnovredne in okusne obroke. Torej take jedi, ki bodo polnega okusa, ki vas bodo nasitile za dlje časa in ki bodo vaše telo oskrbele z najboljšimi hranilnimi snovmi, ki jih potrebuje vsak dan za energijo in regeneracijo. Vse to ponujajo recepti v knjižici Slimmium prehranski načrt.

To je še posebno pomembno, če se redno prehranjujete odzunaj – najbrž že veste, da hrana iz menze ali hitro pripravljena hrana nista najboljša izbira: primanjkuje jima pomembnih hranilnih snovi (predvsem vitaminov, mineralov in vlaknin), obenem pa je taka hrana običajno polna aditivov, enostavnih sladkorjev, slabih maščob in nekakovostnih beljakovin.

Najboljša hrana za vitek pas in dolgoročno zdravje je tista, ki jo sami pripravite iz najboljših sestavin. In s Slimmium prehranskim načrtom se boste naučili priprave hitrih in vitkih zajtrkov, kosil in večerij, ki so primerni za vso družino. Spoznali boste 21 slastnih receptov, ki jih lahko pripravite v manj kot pol ure. Poleg tega lahko marsikatero jed odnesete s sabo v službo ali na pot.

Prehranskemu načrtu sta s svojimi recepti gurmansko noto vlila kuharska mojstra iz Tejani Kitch'n, shujševalni vidik pa temelji na najnovejših dognanjih s področja nutricistike.

Torej, shujšate po liniji najmanjšega odpora s Slimmium paketom Slimmium kapsule + Slimmium prehranski načrt.