Kako shujšati točno tam, kjer to želite?

Največja mora hujšanja je, da izgubimo tiste obline, ki bi jih želele obdržati – saj veste, redke so tiste, ki se veselijo manjših prsi. Obstaja pa tudi bolj usmerjen način hujšanja. Torej, hujšanje, s katerim izgubljate točno tam, kjer to želite. Ciljno hujšanje ponuja Booty GEL: - 2,1 centimetra okrog stegen po 1 mesecu. Vas zanima?

image

Za vse tiste, ki bi rade ohranile ženstvene obline in se obenem rešile neželenih maščobnih obročkov, obstaja preprosta rešitev, najnovejši shujševalni in proticelulitni gel Booty GEL. Z njim lahko izgubljate centimetre natanko na tistih mestih, kjer to želite. Vtrete na trebuh, zadnjico, stegna, okrog bokov ali pod roke in – začne delovati.

Kako vam Booty GEL pomaga zožati stegna za 2,1 centimetra?

Pri uporabi fat-burning izdelkov, ki jih nanašamo na kožo, najbolj delujejo tisti, ki maščobo napadajo na več frontah hkrati. Tak izdelek »VSE V ENEM« je tudi Booty gel. Na mestu nanosa:

  • zmanjšuje kopičenje maščobe (lipogenezo) in poveča kurjenje maščobe (lipolizo),
  • poveča prekrvavitev v drobnih podkožnih žilicah in tako spodbuja izločanje toksinov,
  • vzpostavlja normalno strukturo kože in podkožja, kar poskrbi za napeto kožo in ima „protipudingast“ učinek,
  • prepreči pomarančast videz kože, ker prepreči oblikovanje prostih radikalov (zaradi delovanja nakopičenih strupov ti uničujejo kolagensko mrežo, zaradi česar maščoba „kipne“ oziroma postane bolj vidna).

Ne le da boste izgubljale centimetre, tudi koža bo videti bolj zdrava in mehka, prijetna na otip.

Maksimalen napad maščobe

Booty GEL tako ni samo fat-burning gel, ampak tudi gel, ki neguje kožo. Medtem ko za kurjenje maščobe skrbita kofein in Garcinia cambogia, za boljšo prekrvavitev pa še mentol, kožo negujejo aloe vera, ognjič, navadni repnik, nepozebnik in tabebuja. Maksimalno napadite maščobo! Kombinacija kapsul AdipoSlim z XXL močjo, ki krčijo maščobne celice, fat-burning napitka BootBurn Active z XXL močjo in gela Booty GEL, ki razbija maščobe, bo močno napadla trdovratno maščobo.

Hujšajte tudi vi natanko na tistih mestih, kjer to želite!