Shujšala je 14 kg. Kako ji je uspelo?

Martina je mamica dveh deklic. V letu in pol je shujšala slabih 14 kg. Kako ji je uspelo? Z redno vadbo, primerno prehrano in Sensilabom. Preberite njeno zgodbo.

image

Martina se nam je javila sama. O njeni izgubi teže jo vsi sprašujejo, zato se je odločila, da svojo zgodbo deli z vsemi. Ne pozabite – uspe lahko vsakemu. Le odločiti se je treba!

Začelo se je s porodom

Kot večina žensk, se je Martina po porodu posvetila le zdravju in dobremu počutju svojih dveh deklic. Predana novopečena mamica ni imela več časa za telovadbo, obroki so postali neredni, pomanjkljivi in nepremišljeni.

Kar naenkrat je tehtnica pokazala grozljivo novico – Martina se je po porodu zredila za 10 kg in nič ni kazalo, da se ta trend pridobivanja teže končuje.

Nekje je bilo treba začeti

»Najprej sem začela z meritvami,« se spominja 29-letna Martina. »Takrat sem tehtala 76,9 kg, imela sem veliko preveč maščobnih zalog in premalo mišične mase.« Zavedela se je, da tako ne bo šlo naprej.

Ker je Martina visoka 173 cm, si je želela shujšati vsaj do 63 kg. Zato je začela s spremembo.

»Postopoma sem spremenila jedilnik in urnik prehranjevanja,« pravi.

  • Nič ni jedla po 19h.
  • Vsak dan si je privoščila 5 zdravih obrokov, ki jih je razporedila čez cel dan.
  • Pred vsakim velikim obrokom je zaužila MangoFit, po obroku pa pojedla naravni topilec maščob Malinie.

»Mislim, da sta oba veliko pripomogla k zmanjševanju moje kilaže in deleža maščobe. Že po 2 mesecih sem imela 6 kg manj,« ponosno pove. Po nasvetu svetovalke je redno uporabljala tudi Hepafar, ki ji je pospešil metabolizem maščob.

Vprašali smo jo, kaj jo pri Sensilab izdelkih najbolj prepriča.

»Kaj me najbolj prepriča? Niti eden od njih ni na meni pustil stranskega učinka. Poskusila sem tudi konkurenčen izdelek, ki je obljubljal, da bom težo izgubila 1x hitreje. Za vsako izgubljeno kilo, naj bi mi ta izdelek pomagal izgubiti še eno dodatno. Pa sem imela hude prebavne motnje, kilogrami se pa niso premaknili. Vse tablete Sensilaba imajo tudi prijeten okus in vonj, celo Hepafar.«

S prvo izgubo kilogramov je prišla tudi motivacija za fizično aktivnost: »3x tedensko sem tekla, včasih tudi 2x – po 5 km na dan.« Poleg kardio vadbe je delala tudi krepilne vaje za vse skupine mišic (hrbet, roke, noge, zadnjico).

Lažja za 14 kg

»Danes tehtam 63 kg,« zaključi pogovor. Še vedno pa nadaljuje z zdravim načinom življenja in počuti se odlično.

Prav takšne zgodbe so nam lahko v največji navdih. Če se odločimo spremeniti način življenja, sprejeti zdrave odločitve, bosta dobro počutje in vitka linija le posledica.

Kombinacija zdrave diete in redne aktivnosti je idealen način za izgubo odvečnih kilogramov. Seveda pa zdravo hujšanje zahteva svoj čas. Ne pozabite. Če boste vsak teden shujšali le za pol kg, lahko v enem letu shujšate 24 kg.

Izbrani izdelki za vas