Shujšala sem brez odrekanja hrani

Neža, 34 letna mamica dveh sinov, osem in devetletnika, je živi dokaz, da se da znatno shujšati, čeprav je od vedno veljala za "bolj polno", kot sama pravi. "Sem ženska z velikimi cilji, za katere sem pripravljena garati. Beseda NE zame ne obstaja".

image

Neži je uspelo neverjetno, v enem letu je izgubila ogromno kilogramov in to brez posebnega odrekanja. Sama si je postavila več manjših ciljev, ki jih je kasneje z veseljem in z zanosom stopnjevala dan za dnem.

Začetek leta 2015 je bilo za Nežo prelomno, tedaj se ji je zgodilo ogromno sprememb v življenju, zato se je odločila, da spremeni še sebe! "Začeti je najtežje! Ovire v glavi si postavljamo sami, vendar ko sem začela, sem dobila novo moč, nov zagon in novo življenje. Življenje se mi je dobesedno obrnilo na glavo, saj sem morala začeti na novo tudi na zasebnem področju."

KLJUB GIBANJU, NISEM IZGUBILA ODVEČNIH KILOGRAMOV

"Od nekdaj rada hodim v hribe in se gibam v naravi. Z otroki sem šla vsak vikend na Goro oljko, ali pa na kak bližji hrib, vendar mi je vse od poroda ostalo tistih par deset kilogramov viška, ki so se mi po vseh teh letih zdeli že samoumevni."

POT DO USPEHA NI BILA LAHKA

Neža je v svojem življenju preizkusila že marsikatero dieto. Navdno so imele le kratek učinek, še huje, po koncu so se ji kilogrami celo potrojili.

"Pred tem življenjskim slogom sem preizkusila ogromno diet, raznih pripravkov, kI so na mojem telesu pustili navadno zgolj jo-jo učinek. Ugotovila sem, da če želim izgubiti kilograme, moram jesti, vendar pravilno ter večkrat na dan. Posebnega recepta res nimam, ker še vedno jem vse, vendar v pravem razmerju, ter z drugačnimi sestavinami." 

ŠE VEDNO JEM NORMALNO, ČRTALA SEM LE PROCESIRAN SLADKOR IN BELO MOKO

Neža je izgubila 25 kilogramov v enem letu z normalno prehrano. Še vedno speče torto (recept spodaj), takšno brez belega sladkorja ter moke in tu in tam še vedno poje kakšen kos pice – takšno iz pirinega ali konopljinega testa.

"Bel sladkor sem zamenjala s kokosovim sladkorjembelo moko za pripravo pice pa s konopljino ali pirino moko." Ko jo zamikajo slani prigrizki, si ob filmu postreže čips, poln beljakovin in brez ogljikovih hidratov

image

PORUŠEN BAZALNI METABOLIZEM

Ne glede na to, da je Neža hodila v hribe, ni izgubila nobenega kilograma, saj je po vseh dietah prišla do začaranega kroga in to jo je pripreljalo do porušenja bazalnega metabolizma. "Nikoli nisem vedela, kaj točno pomeni bazalni metabolizem, dokler nisem zasledila reklame v nabiralniku, ki me je povabila na brezplačno SensiVital meritev. Tako sem pri svojih 33 letih izvedela, da se moje telo počuti, kot da je staro že 50 let, saj je bil moj bazalni metabolizem zelo nizek. Svetovalka, mi je dala nekaj koristnih napotkov.  Svoje življenje sem vzela v svoje roke in bila v to odločena."

STE VEDELI?

S povečanjem stopnje bazalnega metabolizma se poveča poraba kalorij s čimer pričnemo kuriti maščobe in posledično pripomoremo k zmanjšanju telesne teže. Povečanje bazalnega metabolizma ponuja številne koristi za zdravje, npr. zmanjšanje tveganja za razvoj bolezni srca, možganske kapi, srčnega infarkta in diabetesa. Povprečne vrednosti bazalnega metabolizma odrasle osebe se gibljejo med 1200 in 1800 kcal.  Bazalni metabolizem določa celotno presnovno stopnjo in kalorije, ki jih moramo porabiti oz. zmanjšati, če želimo shujšati oz. v obratnem primeru kalorije oz. koliko več kalorij moramo vnesti v telo, če želimo pridobiti na teži.

PREIZKUSILA SEM OGROMNO IZDELKOV ZA HUJŠANJE IN NISEM ŽELELA ŠE ENIH NOVIH TABLET

"Svetovali so mi, naj si bazalni metabolizem povečam z uravnoteženo prehrano, večjim vnosom vlaknin, sadja in zelenjave ter z zmerno telesno aktivnostjo. Predstavili so mi tudi naravne kapsule s 21-imi izvlečki sadja in zelenjave, ki dvignejo bazalni metabolizem in tako ne glede na to kaj ješ, hitreje kuriš kalorije. Ta način me je prepričal, saj se nisem odrekla prav nobeni hrani." Tako se je Neža odločila in je preizkusila še kapsule SlimCut. "Kilogrami so se počasi ampak vztrajno topili," nam je zaupala. 

Z rednim gibanjem, 2x tedensko fitnes, hojo v hrib 1x čez vikend ter redno prehrano – brez stradanja, sem izgubila v enem letu 25kg:

Kapsule SlimCut imajo trojni mehanizem delovanja, saj:

  • pripomorejo k uravnavanju telesne teže,
  • spodbujajo delovanje metabolizma in
  •  izboljšajo vitalnost celotnega organizma.

image

MOJE TELO JE KOPIČILO MAŠČOBE, KER SEM GA VEDNO PRELISIČILA Z DIETAMI

"Dieta, ni rešitev za dolgoročne rezultate, spremeniti je treba življenjski slog. Zato sem začela postopoma. Še vedno hodim v hribe in sedaj tudi na fitnes, vendar se največja sprememba prične v kuhinji."

NEŽINA DNEVNA RUTINA

  • Ko se zjutraj zbudim spijem kavo ali čaj in velik smoothie. Bila sem ena tistih, ki sem redno spuščala zajtrke, sedaj pa se trudim, da telesa ne stradam. Po zajtrku zaužijem SlimCut kapsulo.
  • V službi si privoščim doma narejene pirine kruhke z avokadom, paradižnikom in pršutom, če pa me premami želja po sladkem, pojem SlimCut čokoladico, ki je polna beljakovin.
  • Do takrat v službi popijem že vsaj liter ali več vode.
  • Ko pridem domov, si pripravim kosilo. Navadno je moje kosilo sestavljeno iz kosa piščančjih prsi z dušeno zelenjavo, zelenjavne juhe in kapsule SlimCut po obroku.
  • Vmes pijem veliko vode, 2x na teden grem na fitnes ali pa dvigujem uteži kar doma.
  • Če mi "pade sladkor", si privoščim še SlimCut visoko beljakovinski desert  z le 93 Kcal ali pa proteinski (beljakovinski) shake (v kolikor je bila vadba intenzivna), saj beljakovine pripomorejo k hitrejši regeneraciji mišic.
  • Za večerjo si pa najraje privoščim pomarančni sok in pečena jajca po mediteransko (s papriko in paradižnikom) ter košček pirinega kruha.

DNEVNI VNOS 1457 KALORIJ JE VIDETI PRIBLIŽNO TAKOLE

(preko CRONOMETER):

  • Smuti z banano in jagodami ter riževim mlekom (303Kcal)
  • Pririni kruhki z avokadom, paradižnikom ter pršutom (450kcal)
  • SlimCut čokoladica (151kcal)
  • Zelenjavna juha, piščančje prsi, ter dušena zelenjava (160kcal)
  • SlimCut desert (93Kcal)
  • Pomarančni sok, jajca, ter košček kruha (300kcal)

image

Takole je videti Neža danes

NA BREZPLAČNA MERITEV SensiVital se lahko prijavite na navedenih lokacijah preko telefonske številke.:

  • LJUBLJANA: Sensilab misli Zdravo - MC Šiška, Cesta ljubljanske brigade 33, 1000 Ljubljana, Telefon: 05 933 35 31
  • LJUBLJANA: Sensilab misli Zdravo - Citypark, Šmartinska 152G, 1000 Ljubljana, Telefon: 059-333-535
  • LJUBLJANA: Sensilab misli Zdravo – Supernova Rudnik, Jurčkova cesta 223, 1000 Ljubljana, Telefon: 059-233-215
  • MARIBOR: Sensilab misli Zdravo - Europark Maribor, Pobreška cesta 18, 2000 Maribor, Telefon: 05 933 35 33
  • CELJE: Sensilab misli Zdravo - Citycenter Celje, Mariborska 100, 3000 Celje, Telefon: 059-333-534
  • NOVO MESTO: Sensilab misli Zdravo, MC NM Bršljin, Ljubljanska cesta 47, 8000 Novo mesto, Telefon: 05 933 35 30
  • KOPER: Sensilab misli Zdravo - Planet Tuš Koper, Ankaranska cesta 2, 6000 Koper, Telefon: 05 933 35 32
  • KRANJ: Sensilab misli Zdravo - Planet Tuš Kranj, Cesta Jake Platiše 18, 4000 Kranj, Telefon: 05 923 32 14

 

 


Izbrani izdelki za vas