Shujšamo lahko tudi brez stradanja in intenzivne telovadbe

Si želite do poletja izgubiti odvečne kilograme in se samozavestno sprehoditi po plaži? Potem je dobro, da z izgubo odvečnih kilogramov pričnete čim prej. Da bi hujšali bolj učinkovito, lahko preizkusite tudi SlimCut kapsule, s katerimi dokazano hujšate tudi, če ne telovadite in ne spremenite svoje prehrane.

image

Kombinacija ekstraktov sadja in zelenjave, ki jih vsebujejo SlimCut kapsule, v telesu povzroči termogeni učinek, zaradi česar telo začne kuriti več kalorij kot bi jih sicer in začne izgubljati maščobo, tudi če ne telovadimo ali spremenimo prehrane.

»Kapsule SlimCut imajo termogeni učinek, kar pomeni izgubo kilogramov tudi v stanju mirovanja,« razloži Polona Zbašnik, univ. dipl. biokemičarka. »Tako pripomorejo k spontani izgubi telesne teže. Če pa zraven vključimo še kakšno vadbo, je pa učinek še toliko boljši oz. večji.«

Termogeni učinek povzročijo izvlečki 22 različnih vrst sadja in zelenjave - od grenivke do brokolija, belušev in papaje. Toliko različnega sadja in zelenjave vsak dan običajno ne zaužijemo, poleg tega z njimi v telo vnesemo veliko vlaknin, ki so poznane po temu, da izboljšajo prebavo, antioksidanti v kapsulah pa preprečijo negativne učinke hitrega kurjenja kalorij. Več energije daje izvleček kofeina.

Delovanje SlimCut kapsul je potrdila tudi klinična raziskava, ki jo je odobrila etična komisija, kar pomeni, da je bila raziskava narejena po standardih za zdravila. Ljudje, ki so sodelovali v študiji, so v treh mesecih izgubili v povprečju šest kilogramov brez spremembe življenjskega stila. »Kapsule SlimCut so prve kapsule na slovenskem tržišču, ki imajo klinično dokazano delovanje na izgubo telesne teže. Delujejo na treh nivojih, in sicer pospešujejo prebavo, topijo maščobe in uravnavajo vitalnost metabolizma,« še doda Zbašnikova.

Sodelujoči v študiji so

  • izgubili odvečne kilograme,
  • zmanjšali obseg okoli pasu,
  • povečali svojo vitalnost in
  • izboljšali počutje.

Bi pa bili učinki vsekakor še večji, če bi poleg tega tudi telovadili in pazili na prehrano.

Prijavite se na skupinsko 8-tedensko hujšanje

Če bi radi izgubili odvečne kilograme, se lahko pridružite skupinskemu 8-tedenskemu hujšanju. Tako boste vsak teden na svoj elektronski naslov prejeli osebni dnevnik hujšanja, s katerim boste svoj napredek lažje spremljali, ter video s preprosto 15-minutno vadbo, ki jo lahko izvajate doma. Skupinsko hujšanje bo trajalo dva meseca, za optimalen rezultat pa strokovnjakinja svetuje, da shujševalne kapsule jemljete tri mesece.

Brezplačna prijava »

Izkoristite super akcijo SlimCut:

Naročite 2 dobite 3 – dovolj za trimesečno shujševalno kuro.