Si tudi ti želiš 6 pack?

Moški se s pridobivanjem in tudi izgubljanjem teže soočajo z drugačnimi težavami kot ženske. Prav iz tega razloga morajo ubrati drugačne tehnike hujšanja.

image

Hrana ni nagrada!

(Pre)pogosto se zgodi, da ste po napornem treningu nase ponosni in se nagradite – seveda z nezdravo hrano. Prav tako je dobra večerja razlog za:

  • uspehe v službi;
  • zaključek tedna;
  • nakup novega avta;
  • odločitev, da boste začeli hujšati;
  • itd.

Hrana ni nagrada, ampak gorivo za vaše telo. Zato je potrebno, da jeste kakovostno hrano, polno beljakovin ter zdravih maščob. Je pogoj za zdrav življenjski slog in začetek vašega uspešnega hujšanja.

Kolikokrat na dan morate jesti?

Recept za izgubo teže je enostaven: ko ste lačni jejte, ko ste siti, prenehajte. Vendar je to v teoriji res lažje izreči kot storiti.

Med moškimi še vedno obstaja nekakšen fenomen, da zaradi pomankanja časa in preobremenjenosti v službi in prostem času izpuščajo pomembne obroke. Seveda pravila – kolikokrat na dan je potrebno jesti, ni. A kljub temu obilen zajtrk in večerja nista zadosti. Potrebno bo preurediti svoj dan in vanj vključiti vsaj 30 minut za normalno kosilo. Če ste lačni med obroki, pa je pomembno, da imate s seboj (za vsak primer) tudi malico.

Glede na to, da raziskave kažejo, da kar 40% moških ne doseže niti priporočenega dnevnega vnosa vitamina C v telo, vam priporočamo, da uživate več svežega sadja in zelenjave, ki so bogati z vitamini in minerali. Tako boste znižali nivo slabega holesterola v vaši krvi ter hkrati okrepili imunski sistem in se ognili prehladom.

Naspite se

Osnova uspešne diete se glasi:

SPANJE + ZDRAVA PREHRANA + TELESNA AKTIVNOST = ZMANJŠANJE TEŽE

Torej, če boste poskrbeli za vsaj 7,5h spanja na dan, si vzeli 1h za hitro hojo ali tek skozi park, poleg tega pa še poskrbeli za to, da boste jedli doma pripravljeno ter beljakovin polno prehrano, je uspeh zagotovljen!

Sensilab priporoča:

30 dnevni celostni shujševalni program, ki združuje prehranska dopolnila, jedilnik, vadbeni načrt in podporo svetovalca. Program 30 DAYS Slim Man vsebuje kar 3 aktivne sestavine, ki vplivajo na preoblikovanje telesa v le 30 dneh!

  • kapsule A - učinkovito razstrupijo jetra in telo pripravijo na izgubo kilogramov,
  • kapsule B - pospešujejo topljenje maščob in izgubo odvečnih kilogramov
  • kapsule C - pospešujejo regeneracijo telesa po vadbi in preprečijo delovanje prostih radikalov, ki nastajajo med intenzivno vadbo. 

Dieta in program vadbe sta zasnovana tako, da boste prve večje rezultate opazili že po približno 10 dneh. Učinki pa se bodo po tem le še strmo zviševali.