Čas je, da se poslovite od simptomov (peri)menopavze

Strokovnjaki so prišli do revolucionarnega odkritja:  končno obstaja odgovor za hormonsko neravnovesje med (peri)menopavzo!

85* % žensk v življenju doživlja ali bo doživljalo simptome (peri)menopavze. Med perimenopavzo (prehodno stanje pred menopavzo) in menopavzo se pri ženskah pojavi znatno hormonsko neravnovesje, zlasti v ravni estrogena, kar lahko povzroči različne, včasih izčrpavajoče simptome. 

Najpogostejši znaki so vročinski oblivi, nočno potenje, težave s spanjem, nihanje razpoloženja, povečan apetit, povečanje telesne teže (zlasti v predelu trebuha), suhost nožnice in izguba libida. Šokantno je, da se ti simptomi lahko pojavijo že pri tridesetih letih!

V zadnjih letih se strokovnjaki za zdravje žensk posvečajo iskanju sestavin, ki bi lahko nudile podporo v tem prehodnem življenjskem obdobju, in našli so obetavno sestavino: ekstrakt hmelja!

Christina se že leta spopada s simptomi (peri)menopavze 

Perimenopavza, prehodno obdobje pred menopavzo, lahko traja do 10 let. Ima lahko vseobsegajoče posledice, saj vpliva na naše spanje, samozavest in sposobnost živeti življenje na polno.

Christina se je odločila, da bo stvari vzela v svoje roke, in kupila M-Pause, visokokakovostno prehransko dopolnilo za podporo v obdobju menopavze. 

„Pred kratkim sem na spletu naletela na oglas za ta izdelek in vedela sem, da zveni kot nalašč zame. Vsebuje sestavine, za katere sem slišala, da podpirajo žensko telo v menopavzi: ekstrakt hmelja in črna detelja.“

„Naredil je izjemno razliko!“

„M-Pause redno uporabljam že skoraj 2* meseca in res je opazna velika razlika. Občutim manj vročinskih oblivov in nočnega potenja, posledično pa lahko zdaj tudi bolje spim. Celo shujšala sem!“

M-Pause vsebuje edinstveno patentirano obliko ekstrakta hmelja, Lifenol®. Študije kažejo, da lahko pomaga zmanjšati vročinske oblive in nočno potenje ter močno ublaži druge težavne vidike (peri)menopavze, kot so razdražljivost, težave s spanjem, glavoboli, povečanje telesne teže, nihanje razpoloženja, težave s koncentracijo in nizka raven energije. 

Poleg ekstrakta hmelja so formuli dodane še druge sestavine na naravni osnovi, kot sta črna detelja, ki prav tako pomaga blažiti simptome menopavze, in korenina cikorije, ki podpira prebavo in hujšanje. Formula je okrepljena z dodatkom črnega popra, ki podpira absorpcijo in poveča učinkovitost drugih sestavin. 

Kako izdelek deluje?

M-Pause z ekstraktoma hmelja in črne detelje, bogatima s fitoestrogeni (snovi rastlinskega izvora, podobne estrogenu), uravnava raven estrogena in zagotavlja olajšanje, ki ga ženske v (peri)menopavzi še kako potrebujejo. Študije** kažejo, da že samo ekstrakt hmelja Lifenol®zmanjša vročinske oblive za 4*x, nočno potenje pa za 2*x! Vendar počakajte, to še ni vse.

Prav tako lahko znatno zmanjša nadležne znake, s katerimi se ženske vsakodnevno srečujejo, vključno z razdražljivostjo, težavami s spanjem, glavoboli, povečanjem telesne teže, nihanjem razpoloženja, težavami s koncentracijo in nizko ravnjo energije. Njegovo izjemno močno delovanje je uporabnicam že po 6* tednih pomagalo doseči 2*x manj simptomov perimenopavze in menopavze!

Naključna, dvojno slepa in s placebom nadzorovana študija** je potrdila, da so ženske že po 6* tednih uporabe dopolnila imele 4*x manj vročinskih oblivov!

Na kratko to pomeni, da lahko ta revolucionarni izdelek na naravni osnovi pomaga pri znakih (peri)menopavze, kot so: 

  • vročinski oblivi in nočno potenje, 
  • težave s spanjem,
  • nihanje razpoloženja,
  • povečan apetit in pridobivanje telesne teže,
  • izguba libida.

Sarah je končno našla rešitev za vročinske oblive!

Sarah je v poznih 40. letih začela čutiti hujše simptome menopavze. Upoštevala je vsa običajna priporočila, se zdravo prehranjevala in telovadila, vendar nič ni pomagalo.

„Ne bi mogla biti srečnejša!“

„Ta izdelek je bil edina stvar, ki je pomagala. Najhujši so bili vročinski oblivi – zdaj pa jih skoraj ni več. Ne bi mogla biti srečnejša.“

Hitro lajšanje simptomov (peri)menopavze

Lahko se razlikuje, kako hitro bo ta izdelek prinesel rezultate. Pomembno se je zavedati, da se težave, povezane s (peri)menopavzo, med posameznicami lahko zelo razlikujejo in da ni rešitve, ki bi prinesla rezultate že po enem dnevu. Nekatere ženske lahko učinke opazijo že v nekaj dneh, druge pa bodo morda potrebovale nekoliko več časa. Priporočamo, da izdelek uporabljate vsaj 3 mesece, po potrebi pa ga lahko popolnoma varno uporabljate tudi dlje časa!

„Opazila sem hitro izboljšanje.“

Sarah z veseljem priporoča ta izdelek vsem, ki jih sreča. Hvaležna je tudi za dodatek korenine cikorije, ki podpira prebavo in hujšanje.

„Opazila sem hitro izboljšanje. Vsak dan vzamem 1 kapsulo in razlika je vidna. Z veseljem poročam, da so po dolgem obdobju nelagodja vročinski oblivi in nočno potenje skoraj izginili.“

To prehransko dopolnilo je odlična izbira

Nicola uporablja ta izdelek že nekaj mesecev in je le ena od številnih zadovoljnih strank.

„Deluje čudežno“

„Z veseljem sporočam, da ta izdelek dela čudeže. Že po nekaj dneh sem opazila, da sem svoje težave veliko lažje obvladovala, in od takrat se je stanje samo še izboljšalo. Uporabljam ga že nekaj mesecev in iskreno lahko rečem, da ta izdelek potrebuje vsaka ženska mojih let!“

Helen je bila skeptična, a ne dolgo!

Helen je imela težave z vročinskimi oblivi in nočnim potenjem, ki so bili tako intenzivni, da so motili njen nočni spanec. Čeprav je običajno nekoliko skeptična do prehranskih dopolnil, se je odločila, da bo pustila dvome ob strani in preizkusila ta izdelek. Izkazalo se je, da je bil točno to, kar je potrebovala.

„Vedno sem se potila in to je res vplivalo na mojo samozavest. Na srečo mi je prijateljica, ki je približno v istem času preživljala menopavzo, priporočila M-Pause!“

„Ni trajalo dolgo, da me je prepričala.“

„Po nekaj tednih je življenje postalo znosnejše, zato me ni bilo treba dolgo prepričevati. Zdaj, ko ga uporabljam že nekaj mesecev, so vsi negativni vidiki menopavze popustili in končno imam občutek, da lahko spet na polno uživam v življenju.“

Helen ne bi mogla biti bolj hvaležna svoji prijateljici, ki ji je izdelek priporočila, zdaj pa ga z veseljem priporoča tudi drugim ženskam, ki se spopadajo z enakimi težavami.

Na milijone žensk se v tem prehodnem obdobju življenja spopada s težavami ... vendar ni potrebno, da je tako!

Sodobni način življenja ženskam ne olajšuje težav: stres, prekomerna telesna teža, preveč kofeina – vse to lahko poslabša znake menopavze. Obstajajo tudi drugi dejavniki, ki jih morda ne upoštevamo takoj, kot so kajenje, alkohol in celo preveč začinjena hrana!

Pomagata lahko zmanjšanje stresa in zdrav način življenja. Ko se pojavijo vročinski oblivi, posezite po prenosnem ventilatorju. Za oblačila in posteljnino izbirajte naravne materiale, kot sta bombaž ali lan.

In ne pozabite, ko vse drugo odpove, so vam v pomoč naše najbolje prodajane kapsule M-Pause!

Sinergija različnih sestavin pri doseganju skupnega cilja

Poleg neverjetnega patentiranega ekstrakta hmelja formula vsebuje tudi druge močne sestavine.

Črna detelja okrepi blažilne učinke na menstrualne simptome in poskrbi, da je menopavza mirnejša in udobnejša. Korenina cikorije pospešuje prebavo in spodbuja izgubo odvečne telesne teže. Črni poper podpira absorpcijo in poveča učinkovitost drugih sestavin.

Kakšne učinke ima lahko izdelek:

  • lajša nelagodje menopavze,
  • spodbuja dober spanec,
  • zmanjša vročinske oblive, nočno potenje in druge simptome menopavze,
  • olajša izgubo odvečne telesne teže.

DARILO ob vsakem nakupu: brezplačna e-knjiga z najboljšimi nasveti za ohranjanje zdravja in zdravo prehrano ter okusnimi recepti!

Pridružite se Gemmi in drugim zadovoljnim strankam!

Po 2 mesecih uporabe prehranskega dopolnila M-Pause se je Gemma obrnila na nas in z nami delila svojo zgodbo.

„Med menopavzo sem imela velike težave zaradi neskončnega potenja in vročinskih oblivov. Imela sem tudi veliko prebavnih težav; na splošno sem se nenehno počutila zelo neprijetno.“

„Razmerju med ceno in kakovostjo je težko verjeti!“

Dodaja: „Zdravnik mi je dal vse običajne nasvete, vendar nisem dosegla nobenega olajšanja. Želela sem si nekaj, kar bi temeljilo na naravnih virih, zato sem se odločila, da rešitev poiščem sama. Na srečo sem naletela na M-Pause!“

„Po nekaj mesecih lahko rečem, da sem neverjetno navdušena. Razmerju med ceno in kakovostjo je težko verjeti! Izboljšala se mi je prebava in doživljam bistveno manj vročinskih oblivov. Vse, kar lahko rečem, je: UAU!“

Vicky je končno našla rešitev

Kot mnoge ženske je tudi Vicky občutila vse tipične simptome menopavze. Pravi, da so bili najhujši vročinski oblivi: „Nikamor nisem šla brez dodatnih oblačil. Nikoli se nisem mogla sprostiti in moja samozavest je trpela.“

Hitro je opazila izboljšanja

„Na spletu sem naletela na oglas za M-Pause in si rekla, da nimam česa izgubiti. Mislila sem, da bom poskusila nekaj z naravnimi ekstrakti, preden posežem po hormonskem zdravljenju, ki mi ga je priporočil zdravnik. Moram priznati, da nisem povsem verjela, da mi bo to pomagalo.“

Po nekaj tednih uporabe M-Pause Vicky z veseljem priznava, da se je motila: „Močno mi je pomagal izboljšati življenje. Je zelo učinkovit in cenovno dostopen!“

Boj proti težavam (peri)menopavze

M-Pause je tukaj, da zagotovi podporo, ki jo vsaka ženska potrebuje v boju proti simptomom (peri)menopavze! Z izjemno učinkovitim ekstraktom hmelja in drugimi sestavinami na naravni osnovi!

Učinkovitosti tega izdelka ne potrjujejo le naše zadovoljne stranke, temveč njegove pozitivne učinke potrjujejo tudi klinične raziskave!

Samo ekstrakt hmelja Lifenol® lahko zmanjša vročinske oblive za 4*x, nočno potenje pa za 2*x! Prav tako lahko znatno zmanjša nadležne znake, s katerimi se ženske vsakodnevno srečujejo, vključno z razdražljivostjo, težavami s spanjem, glavoboli, povečanjem telesne teže, nihanjem razpoloženja, težavami s koncentracijo in nizko ravnjo energije. Njegovo izjemno močno delovanje je uporabnicam že po 6* tednih pomagalo doseči 2*x manj simptomov perimenopavze in menopavze!

Črna detelja

Črno deteljo že stoletja uporabljajo v tradicionalni medicini! Znanstvene raziskave potrjujejo, da lahko pomaga ublažiti očitne znake menopavze, kot so vročinski oblivi, prekomerno potenje, nemir in razdražljivost.

Z dodatkom črne detelje ta formula vsebuje vse potrebno za udobnejšo in mirnejšo menopavzo.

Izjemni učinki!

Na tisoče zadovoljnih strank je že preizkusilo M-Pause in poroča o izjemnih koristih! Povratne informacije naših strank kažejo, da pomaga pri simptomih menopavze, kot so:

  • vročinski oblivi,
  • nočno potenje,
  • težave s spanjem,
  • povečanje telesne teže,
  • prebavne težave.

Hitro postaja prodajna uspešnica med izdelki za zdravje žensk – in to z dobrim razlogom!

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

**Viri:

Heyerick, A., Vervarcke, S., Depypere, H., Bracke, M. and Keukeleire, D., 2006. A first prospective, randomised, double-blind, placebo-controlled study on the use of a standardised hop extract to alleviate menopausal discomforts. Maturitas, [online] 54(2), pp.164-175.

Izbrani izdelki za vas

30-DNEVNI PAKET
-50%
Akcijska cena 19,99 € Redna cena 39,98 €
Ogled izdelka