Skrivni zaveznik pri zmanjševanju kalorij

Kaj če bi vam rekli, da lahko zmanjšate kalorično vrednost vaših najljubših živil, sladkih in slanih pregreh? Ni samo odrekanje hrani tisto, kar pomaga!

image

Če bi vas vprašali, katera hrana nas najbolj redi, bi velika večina odgovorila: tista, ki je dobra. Torej mastna in sladka. Pod sladko lahko razumemo tudi škrob v vseh pojavnih oblikah (kruh, testenine, žita in žitni izdelki, krompir …), saj se med prebavo tudi spreminja v sladkor. Seveda se je temu težko odreči. Kaj pa če bi zmanjšali kalorični vrednost te hrane? Zveni predobro, da bi bilo res. Vendar je res.

Vemo, sprva zveni zelo čudno. Ali niso kalorije, ki jih dobimo s hrano, tudi kalorije, ki se nalagajo na trebuh, zadnjico in stegna – če jih ne porabimo? Kam pa lahko izginejo kalorije?


Z inovativnim izdelkom, kapsulami CalorieSlim STRONG, kalorije iz hrane nikamor ne izginejo, ampak jih naše telo ne more vseh uporabiti. In tako nam CalorieSlim STRONG pomaga hujšati.

CalorieSlim STRONG zmanjša absorpcijo maščob in škroba

CalorieSlim STRONG je plod najnovejših znanstvenih dognanj na področju nutricistike. Vemo namreč, da je za dolgoročno izgubo odvečnih kilogramov potreben tako imenovan kalorični deficit (več kalorij moramo porabiti, kot jih pojemo). 

Kalorični deficit lahko ustvarite na 3 načine: z uravnoteženo prehrano (zaužijete manj kalorij, vendar hrano bogato s hranilnimi snovmi), z rednim gibanjem (porabite več kalorij) in s posebnimi učinkovinami, ki zmanjšajo absorpcijo najbolj redilnih hranil – maščob in sladkorjev.

Za najboljše učinke priporočamo vse tri pristope. Kot specialisti za inovativna prehranska dopolnila smo razvili nov izdelek CalorieSlim STRONG, ki oponaša nižji kalorični vnos. Poskrbi namreč za manjšo absorpcijo maščob in sladkorjev. To doseže s pomočjo patentirane učinkovine ID-aLGTM, kombinacije izvlečkov rjave morske alge in grozdnih pešk, ki klinično dokazano zavira delovanje 2 ključnih prebavnih encimov:

  • za 58 % zmanjša absorpcijo maščob, saj zavira delovanje encima lipaza, potrebnega za razgradnjo maščob,
  • za 54 % zavira absorpcijo škroba, saj zavira delovanje encima amilaza, potrebnega za razgradnjo škroba.

 

image

CalorieSlim STRONG dviguje raven energije in preprečuje napade lakote

Odličen zaveznik pri hujšanju je tudi zato, ker dviguje raven energije in preprečuje napade lakote, za povrhu pa zmanjša tudi izraženost celulita. K temu prispevajo premišljeno izbrane naravne sestavine:

  • gymnemo sylvestre, ki zmanjšuje apetit in blokira hrepenenje po sladkem,
  • ekstrakt rdečega grozdja, ki izboljša prekrvavitev in zmanjša izraženost celulita,
  • cink, ki sodeluje pri normalni presnovi makrohranil (torej tudi maščob in ogljikovih hidratov, kamor spadata škrob in sladkor),
  • B3 (niacin), ki telesu pomaga pridobiti energijo iz zaužite hrane, in
  • krom, ki spodbuja občutljivost celic na hormon inzulin, to pa omogoča, da celice uporabijo glukozo (sladkor) za energijo.