3 skrivnosti hitrega hujšanja, ki vam jih suhice ne bodo nikoli priznale

Ste kdaj opazovali suhice? Pustimo zavist ob strani – ženska, ki je vitka, ima dobro delujočo limfo, hitro prebavo in metabolizem. In kako je videti ženska, ki ji prebava, limfa in metabolizem ne delujejo tako, kot bi morali? Ima odvečne kilograme, ki se pridno nalagajo na trebuhu, bokih, zadnjici in stegnih. 

image

Slabo delujoča limfa ter počasna prebava in metabolizem nastopijo kot posledica zadrževanja strupov v telesu. Poleg prekomerne telesne teže se kažejo tudi v v celulitu, moteni prebavi, slabem počutju, napihnjenosti, razdražljivosti, nizki psihofizični storilnosti, nespečnosti in stresu.

Imate tudi vi težave z limfo, metabolizmom in s prebavo?

  • Nezmožnost izgube kilogramov
  • Pridobivanje maščobe na trebuhu, zadnjici in stegnih
  • Napihnjenost, zabuhlost, zadrževanje vode v telesu
  • Utrujenost
  • Zaprtje, driska
  • Slaba imunska odpornost
  • Pogosti glavoboli

Če se prepoznate v vsaj 2 zgornjih znakih, potem imate težave z limfo, metabolizmom in s prebavo.

Zaradi tega ne morete izgubiti kilogramov. 

Da bi izgubili kilograme, maščobo in celulit, se morate najprej znebiti odvečne vode. Edina vloga, ki jo ima odvečna voda, vam ne bo všeč – ta zadržuje toksine, ki jih vnašate v telo, njena posledica pa je nabiranje maščobnih oblog.

Recept za pridobivanje kilogramov!

Odvečna voda pa vpliva tudi na prebavo in metabolizem. Njuno delovanje ovira, zato vaše telo ni sposobno hitro presnavljati hrane, ki jo pojeste. Počasna prebava in metabolizem pa sta žal le recept za pridobivanje kilogramov!

Posvetite posebno pozornost na redno in zdravo hrano, izogibajte se sladkim pijačam, kavi in alkoholu. Poskusite z limfno drenažo, ki pa je, roko na srce, kar velik strošek, pa tudi rezultati ne pridejo kar čez noč, kot bi si želeli.

Časa ni več: pospešite hujšanje in topljenje maščob

Za hitre in garantirane učinke vam priporočamo paket XXL Fast Slim, v katerem so kar 3 napitki, ki učinkujejo na limfni sistem, prebavo in metabolizem. Izdelki so osnovani na naravnih učinkovinah, ki klinično delujejo in pospešujejo proces hujšanja in topljenja maščob.

Z napitkoma WaterOut z XXL močjo in PsylliSlim boste dobesedno očistili svoje telo toksinov. Ne samo limfo, ampak tudi prebavni sistem in pospešili njuno delovanje. Za nameček pa vam bo PsylliSlim še zmanjšal apetit!

Da bi se temeljito znebili maščobnih oblog, ki so vas prizadele zaradi limfe, pa uporabite topilec maščob ACTIVE z XXL močjo. Ta deluje tudi brez vadbe, da deluje, pa boste občutili, ko se boste potili. To pomeni, da pospešeno topite maščobo!

Izkoristite posebno priložnost in naročite paket XXL Fast Slim s posebnim popustom!