2 skrivnosti, kako se znebiti trmaste maščobe na trebuhu

Vemo, kako obremenjujoča je maščoba na trebuhu! Tistih zadnjih 5 kilogramov se nikakor ne morete znebiti. K sreči smo odkrili 2 načina, kako se je znebiti. 

image

Če ste še pred kratkim zlahka izgubljali kilograme, zdaj pa se jih ne morete znebiti, ste dosegli posebno točko v hujšanju – t.i. stagnacijo kilogramov.

Ta nastane, ko se vaše telo navadi na nov režim in postane trmasto. Obstaja velika verjetnost, da se teh kilogramov ne boste rešili, če ne boste spremenili obstoječega načina hujšanja.

Ne glede na to, ali želite izgubiti samo nekaj kilogramov, naredite nekaj sprememb.

Na svoj jedilnik vnesite hrano z visoko vsebnostjo beljakovin. Beljakovine so pomembne za izoblikovanje lepo oblikovanih mišic, to pa so sploh pomembne, saj pokurijo več kalorij kot maščobni obroč.

Pospešite metabolizem!

Kaj lahko pričakujete, če boste vnesli več beljakovin? Pospešen metabolizem, ki bo pomembno vplival na kurjenje maščob.

Če želite izdatne rezultate, vam priporočamo topilec maščob s švicarsko garancijo – BootBurn ACTIVE z XXL močjo, ki dokazano pokuri za 16% več maščob kot katerikoli topilec maščob.

BootBurn ACTIVE XXL vsebuje 13 naravnih učinkovin, ki dokazano pospešujejo kurjenje maščob. Med njimi tudi encim papain, ki razgrajujejo beljakovine in skrbi za hitrejšo prebavo ter presnovo. Gre za encim, ki ga najdemo v papaji, ki velja za sadež z izjemnim termičnim učinkom, čudovit diuretik in antioksidant.

Ste pomislili, da vas pri hujšanju ovira odvečna voda? Ta je polna toksinov in strupov, ki jih vaše telo ni sposobno izločiti. Morda vas to ne moti; če pa vam povemo, da so ravno toksini in strupi krivi za vaše maščobne obloge na trebuhu in pasu, pa je zgodba povsem drugačna.

S.O.S. = peteršiljev čaj

Mnogi prisegajo na peteršiljev čaj, pripravijo si 1 liter vrele vode in šop sesekljanega peteršilja. Čaj pustite stati 20 minut, da se ohladi, nato pa ga spijte.

Pomembno je, da uporabite svež peteršilj, saj sušeni ali zamrznjeni peteršilj vsebujeta precej manj vitaminov in mineralov kot svež.

Če nimate svežega peteršilja ali pa vam ta čaj ne paše, priporočamo uporabo napitka WaterOut z XXL močjo, ki ima prijeten okus maline. Ta je še bolj učinkovit in temeljit kot peteršiljev čaj!

Z enim napitkom na dan boste:

  • izgubili prve kilograme že v prvih dneh
  • spodbudili izločanje vode in toksinov za 27%
  • v 1 tednu zmanjšali napihnjenost in zabuhlost za 60%
  • opazno shujšali že v 10-ih dneh
  • imeli manj celulita
  • pomagali jetrom in prebavi, da bodo delala kot nekoč
  • kljub naravni drenaži zadržali vse minerale

Če želite istočasno kuriti maščobo in izločiti odvečno vodo ter tako ustvariti dobro podlago za izgubo kilogramov, vam priporočamo paket Kick Start! S paketom je shujšalo že več kot 75.000 strank, edini stranski učinek, ki so ga občutili, pa je nakup nove garderobe.