Prazna košarica?
Verjetno zato, ker si še niste ogledali naše najnovejše ponudbe
Sensilab za svoje spletne strani uporablja piškotke, ki ne shranjujejo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so morda že nameščeni. Z nadaljevanjem uporabe naših spletnih strani soglašate z njihovo uporabo.
Kontaktirajte nas prek spleta ali pokličite na 0590 82 770
100% garancija na zadovoljstvo
Brezplačna dostava nad 49,99 €
Tole omamno sladico lahko pripravite na najrazličnejše načine - tiste bolj in tiste malo manj zdrave. Danes vam predlagamo recept za manj kalorično, a vseeno slastno verzijo skutinega kolača, katerega rezino si lahko enkrat tedensko privoščite brez slabe vesti.
Beljake ločimo od rumenjakov in naredimo sneg. Rumenjake, skuto, banane, kokosov sladkor, moko in pecilni prašek mešamo z mešalnikom, dokler ne dobimo gladke mase. V dobljeno maso nato s kuhalnico nežno vmešamo še sneg.
Na pekač položimo peki papir in nanj denemo maso za kolač. Pečemo 40-45 minut na 170°C.
Ko se ohladi, ga damo v hladilnik. Najboljši bo, če ga pustimo kar čez noč :)
Preden postrežemo po vrhu potresemo semena granatnega jabolka. Njami!
Sadež po širini prerežemo na pol. Zarežemo toliko globoko, da prerežemo lupino, brez da bi poškodovali semena v notranjosti. S prsti si pomagamo ločiti obe polovici. Vzamemo globoko posodo in veliko žlico. Sadež obrnemo tako, da je odprti del spodaj, in ga držimo nad posodo. Z žlico odločno udarjamo po lupini sadeža. Vmes večkrat zrahljamo s prsti, da ven dobimo tudi najbolj “trmasta” semena.
Dober tek!
Izbrani izdelki za vas
Morda bi vas zanimalo