»Sladkarije so moja šibka točka«

Zvonko je kmetovalec na srednje veliki kmetiji, kjer se delovnik začne z jutrom, konča pa z nočjo. V prostem času, ki ga ni prav veliko, izdeluje tudi pripomočke iz železa. Da nekaj ne »štima«, je prepoznal po opozorilnih znakih: kopičenju kilogramov, napihnjenosti v trebuhu, povišani ravni sladkorja v krvi in izgubi volje do dela.

image

Zvonko običajno ob težavah zamahne z roko, češ »saj se bo uredilo«. Kot pravi, je pozitivno naravnana oseba, ki veliko pozitivne energije črpa tudi iz družine. Z dvema živahnima otrokoma, 6-letnikom in 10-letnikom, mu res ni dolgčas. Ampak ko mu je ob telesnih težavah še zmanjkalo volje do dela, ga je resno zaskrbelo.

Dve stvari, ki Zvonka najbolj obremenjujeta: stres in sladkarije

Delo na kmetiji ponuja zadovoljstvo »gospodarja na svojem«, obenem pa je polno negotovosti, saj so kmetovalci v veliki meri odvisni tudi od vremenskih razmer. Poleg tega je delovnik raztegnjen čez ves dan, težko si vzamejo dopust, vse več opravka imajo tudi z administracijo. Da je Zvonko pod stresom, je v tej luči razumljivo.

»Sladkarije so moja šibka točka. Težko se jim uprem, ne morem pa ostati pri enem piškotku« prizna Zvonko. H kopičenju odvečnih kilogramov pa prispeva tudi preskakovanje zajtrkov, saj je na kmetiji treba že zgodaj zjutraj zavihati rokave. Piko na i pa dodajo obilne večerje, ko se najde malo več časa za druženje za skupno mizo.

»Nikoli si ne bi mislil, da imam lahko zamaščena jetra, saj alkohola sploh ne pijem«

Zaradi težav z odvečnimi kilogrami, napihnjenosti v trebuhu in pomanjkanju volje do dela je Zvonko začel po spletu raziskovati, kaj bi lahko bil vzrok za njegove težave.

»Prepoznal sem se v znakih zamaščenih jeter, kar me je totalno presenetilo. Nikoli si ne bi mislil, da imam lahko zamaščena jetra, saj alkohola sploh ne pijem. Nisem vedel, da se jetra lahko zamastijo tudi zaradi sladkarij.« Tako je naletel tudi na kapsule Hepafar forte, ki z naravnimi sestavinami razstrupijo, obnovijo in okrepijo jetra. V končno odločitev, da preizkusi Hepafar, pa so ga prepričale pozitivne izkušnje več kot 60.000 uporabnikov Hepafarja.

Po enem mesecu Hepafarja: manj kilogramov, ogromno energije

Zvonko je navdušen nad 1-mesečno izkušnjo s Hepafarjem: »Najprej je izginila napihnjenost, potem se je vrnila volja do dela, povrhu sem še nekaj kilogramčkov lažji.« Ti dosežki mu dajo tudi večji zagon za delo na kmetiji, pa še za hojo v hribe, ko le najde čas.

Komu bi Zvonko priporočil Hepafar?

»Priporočil bi ga vsem, ki so nori na sladkarije tako kot jaz, pa seveda tistim, ki se nepravilno prehranjujejo in živijo stresno življenje

Izbrani izdelki za vas